This version of the page http://www.ukrferry.com/ukr/about (91.194.72.17) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-17. The original page over time could change.
Судоходная Компания «Укрферри»

Про компанiю

Морський форум

Контакти

Адреса: 4а, Сабанський провулок, м.Одеса, 65014, УкраЇна

Email: ukf@ukrferry.com
Email: charter@ukrferry.com

Факс: +380(482)348-_297
Факс: +380(482)348-_108

Диспетчер

Питання щодо перевезень, розкладу, тарифів.

Телефон: +380(482)34-_82-96

Приймальна керівника

Телефон: +380(482)34-_40-59

Відділ кадрів

Телефон: +380(482)34-_86-31
Телефон: +380(482)34-_86-58

Як нас знайти?

Вже в продажу

Вся славна історія морської Одеси в одній книзі!

Лічильники

Судноплавна Компанія «Укрферрі»

Судноплавна Компанія «Укрферрі» утворена в жовтні 1995 року з метою розвитку поромних перевезень на Чорному морі, а також розвитку інших напрямків морського торговельного судноплавства.

З моменту свого створення СК «Укрферрі» здійснювала експлуатацію міжнародної залізнично - автомобільної поромної переправи Іллічівськ - Варна (Болгарія). З грудня 1996 року компанією відкрита поромна лінія Україна - Грузія, налагоджено регулярне сполучення з перевезення залізничного рухомого складу, автомобільної техніки, контейнерів та пасажирів між Україною та державами Закавказзя і Центральної Азії.

Відкриття і розвиток СК «Укрферрі» даної лінії заклало основу для практичної реалізації концепції Євроазіатського транспортного коридору і програми ТРАСЕКА Європейського союзу.

Влітку 1997 року СК «Укрферрі» придбала у Франції автомобільно-пасажирський пором "Каледонія" - перше і єдине морське пасажирське судно, офіційно придбане українською компанією і зареєстроване під прапором України за всі роки незалежності України.

З листопада 1998 по липень 2010 року СК «Укрферрі» здійснювала регулярні вантажопасажирські перевезення на лінії Одеса - Стамбул (Туреччина) на автомобільно-пасажирському поромі "Каледонія".

У травні 2001 р за сприяння компанії побудований залізнично - поромний термінал в порту Дериндже (Туреччина), відкрито нову залізнично-автомобільна поромна лінія Іллічівськ - Дериндже (Туреччина).

У період з березня 2006 по жовтень 2009 р СК «Укрферрі» здійснювала експлуатацію на Чорному морі круїзного порома "Південна Пальміра", в тому числі влітку 2007 року вперше після розпаду СРСР були виконана серія морських круїзів по маршруту історичної Кримсько - Кавказької лінії з додаванням порту Стамбул: Одеса - Ялта - Сочі - Стамбул - Одеса.

З березня 2009 року, компанія інвестувала кошти в будівництво залізничного поромного терміналу в порту Керч, організувала і здійснює регулярні перевезення поромна переправа Керч - Поті / Батумі.

У період з 1995 по 2010 р суду СК «Укрферрі» неодноразово виконували спец.рейси з доставки миротворчих контингентів України в ряд країн Європи, Азії та Африки.

Професійний менеджмент берегового управління і висока кваліфікація моряків з'явилися запорукою чіткої і безаварійної роботи судів компанії протягом вже більше ніж 20 років.

На даний час чисельність працівників судноплавної компанії «Укрферрі», а також компаній «Укрферрі-Тур» і «Укрферрі-Шипменеджмент» становить понад 100 осіб.

СК «Укрферрі» є членом Асоціації Судновласників України.

СК «Укрферрі» сертифікована на відповідність вимогам Міжнародного кодексу з управління безпечною експлуатацією суден і запобігання забрудненню (МКУБ), а також Bureau Veritas Quality International (BVQI) за стандартами якості ISO 9001 (2000).

В період експлуатації СК «Укрферрі» теплоходів т / х "Каледонія" і "Південна Пальміра" компанії були вручені сертифікати Державного стандарту України про високу якість послуг сфери обслуговування на т / х "Каледонія" і "Південна Пальміра".

Законом України №1546-III, від 16 березня 2000 року, СК «Укрферрі» отримала статус "призначеного підприємства" з української сторони у виконанні міжурядової угоди про спільну експлуатацію поромної переправи Варна-Іллічівськ-Поті / Батумі.

Наказом Міністерства Транспорту України №284 від 26 квітня 2002 року СК «Укрферрі» присвоєно статус національного перевізника.

Компанія неодноразово нагороджувалася різноманітними дипломами та отримувала подяки Одеської обласної державної адміністрації, центральних органів виконавчої влади України.

СК «Укрферрі» бере участь в соціальному розвитку м.Одеси і Одеської області, пропаганді транзитних можливостей України в українських і закордонних ЗМІ.

СК «Укрферрі» є опікуном дитячого благодійного фонду "Майбутнє", забезпечує соціальний захист морякам - ветеранам війни і праці. СК «Укрферрі» неодноразово виступала меценатом міжнародних конкурсів піаністів ім. Еміля Гілльеса, міжнародних художніх виставок, прес-турів. Компанія виступила ініціатором, організатором і спонсором створення Морської Енциклопедії Одеси- фундаментальної науково-популярної історичної праці , що узагальнює спадщину Одеси в області судноплавства і морегосподарського комплексу з моменту створення міста.

Послуга

ОН-ЛАЙН БРОНЮВАННЯ

Запит вартості

залізничні вагони контейнери
ТіРи легкові а/м
пасажири інші вантажі

CrewManager

   
Будь-яке використання матеріалів допускається тільки при наявності гіперпосилання на сайт www.ukrferry.com
Всі права захищені ТОВ «УКРФЕРРІ»