This version of the page http://univ.kiev.ua/ (91.202.128.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-16. The original page over time could change.
КНУ імені Тараса Шевченка
  • Інформація
  • Факультети та інститути
  • Абітурієнтам
  • Наука
  • Студентам
  • Ресурси
  • Новини
  • Пошук
  • ru
  • en

Календар подій Корисні посилання Звіт ректора про роботу (2017)

Загальна інформація

Київський національний університет імені Тараса Шевченка – це класичний університет дослідницького типу, що засновано у 1834 році, основним завданнями якого є навчально-виховна, науково-дослідницька та інноваційна діяльність.

Більше інформації про університет

Також дивіться

Офіційна інформація

Університет має статус самоврядного (автономного) дослідницького державного вищого навчального закладу, який в межах компетенції, наданої законодавством України та цим Статутом, самостійно вирішує питання підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, атестації та розподілу висококваліфікованих фахівців.

Більше офіційної інформації

Також дивіться

Факультети та інститути

В університеті працює 13 факультетів, 8 навчальних інститутів, 1 навчально-науковий центр, підготовче відділення, Центр українознавства, геологічний та зоологічний музеї, Музей історії університету, Міжфакультетський лінгвістичний музей, Інформаційно-обчислювальний центр, Астрономічна обсерваторія, Видавничо-поліграфічний центр та Наукова бібліотека.

Більше інформації про факультети та інститути

Також дивіться

Абітурієнтам

Університет здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями: «Молодший спеціаліст», «Бакалавр», «Магістр» та підготовку кадрів вищої кваліфікації в аспірантурі та докторантурі. Загалом, в університеті навчається близько 26 тис. студентів і курсантів, 1660 аспірантів і біля 130 докторантів.

Більше інформації для абітурієнтів

Також дивіться

Наука

Місія університету як класичного вищого навчального закладу дослідницького типу може бути реалізована винятково завдяки забезпеченню високої якості освіти та наукових досліджень, їх нерозривної інтеграції і поєднання з інноваційною діяльністю.

Більше інформації про науку

Також дивіться

Студентам

Для проживання студентів створено студентське містечко з комфортабельними гуртожитками, комп'ютерними клубами, спортивним комплексом, їдальнями, кафе, танцювальними залами. Для оздоровлення університет має санаторій-профілакторій, оздоровчо-спортивні комплекси в Києві і на березі річки Дніпро.

Більше інформації для студентів

Також дивіться

Навчання іноземних студентів

Університет пропонує іноземним громадянам та особам без громадянства, які мають намір здобувати вищу освіту в Україні, широкий спектр освітніх програм за освітніми ступенями "Бакалавр", "Магістр", "Доктор філософії". Крім того, абітурієнти-іноземці мають можливість пройти доуніверситетську підготовку на Підготовчому відділенні українською, англійською чи російською мовами.

Більше інформації для іноземних студентів
 

Також дивіться

Інформаційні технології

Детальніше

Ресурси

Детальніше

Бібліотеки

Детальніше

НОВИНИ     

9805

14.08.2018

Вступ-2018 – напрацювати позитивні зміни!

читати повністю
9804

13.08.2018

Професор КНУ взяла участь у Міжнародному математичному конгресі

читати повністю
9802

11.08.2018

Результати засідання Приймальної комісії від 11 серпня 2018 року

читати повністю
9801

10.08.2018

Іноземці вивчають східнослов’янські мови в КНУ!

читати повністю
9800

09.08.2018

Результати засідання Приймальної комісії від 09 серпня 2018 року

читати повністю

Університет у міжнародних асоціаціях

Університет в інтернеті

Інтернет радіостанція

CAMPUS RADIO

СТУДЕНТ-TV

Єдиний веб-портал органів виконавчої влади

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2018