Корпоративні принципи діяльності Nestlé

 

Корпоративні принципи діяльності Nestlé лежать в основі культури компанії, яка розвинулася за значний проміжок часу у 140 років.

Завантажте повну оновлену версію Корпоративних принципів діяльності Nestlé (pdf, 2Mb), доступну також п’ятдесятьма мовами.

 

З тих пір як Генрі Нестле розробив свій перший успішний продукт – дитячі пластівці “Farine Lactee”, ми побудували наш бізнес на переконанні, що для досягнення довгострокового успіху наших акціонерів, ми повинні не лише задовольняти всі відповідні правові та законодавчі вимоги та гарантувати стабільність нашої діяльності, але також ми повинні створити вагому цінність для суспільства.

В Nestlé ми називаємо це – створення спільних цінностей.

 

Остання версія наших Корпоративних принципів діяльності, була допрацьована та оновлена у липні 2010 року, після чого була передана нашим співробітникам по всьому світу разом з базовими засобами навчання та підготовки кадрів.

З 2011 року, систематична та всеохоплююча модульна програма тренінгів розгортається на різних компонентах Корпоративних принципів бізнесу. Глибина та фокус тренінгів встановлюється відповідно до важливості різних функцій у компанії. Наприклад, 2011 року перший етап тренінгу з прав людини був зосереджений на керівниках та співробітниках у країнах з високими ризиками в галузі прав людини як пріоритетний. А вже в 2012 році основні зусилля були зосереджені на навчальних програмах, пов'язаних з управлінням та лідерством, умовами праці та їх відповідністю.

Наші Корпоративні принципи діяльності продовжуватимуть розвиватись та адаптуватись до світу, що постійно змінюється, проте основа нашої організації залишається незмінною з часів заснування компанії та відображає ідеї справедливості, чесності та загальної турботи про людей.

Nestlé віддана таким принципам діяльності в усіх країнах, з урахуванням місцевого законодавства, культурних та релігійних особливостей:

 

 

  1. Харчування, здоров'я та здоровий спосіб життя

    Наша головна ціль – підвищувати якість життя наших споживачів щодня та будь-де, пропонуючи їм більш здорову та смачнішу їжу та напої, заохочуючи та підтримуючи здоровий спосіб життя. Ми відображаємо цей принцип за допомогою нашого корпоративного гасла «Якість продуктів, якість життя» ('Good Food, Good Life'). Система харчового профайлу Nestlé (pdf, 524 Kb)

  2. Забезпечення якості та безпеки продукці

    В усьому світі, Nestlé для споживача – показник безпеки та високого стандарту продукції. Nestlé Quality Policy (pdf, 85 Kb)

  3. Зв’язок зі споживачем

    Ми підтримуємо відповідальний та надійний зв'язок зі споживачем, що дає можливість споживачам здійснювати своє право на свідомий вибір і сприяє більш здоровому харчуванню. Ми поважаємо особисте життя споживачів. Nestlé Consumer Communications Principles (pdf, 2 Mb)
    Політика Nestlé та інструкції щодо введення Міжнародного зведення правил ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров’я) щодо маркетингу замінників грудного молока. (pdf, 2 Mb)

     

    Політика та Інструкції Nestlé для впровадження Міжнародного зведення правил ВООЗ щодо збуту замінників грудного молока (pdf, 1,2 Mb)   

     

    Nestlé Policy and Instructions for Implementation of the WHO International Code of Marketing of Breast-milk Substitutes (pdf, 1,6 Mb)   

     

  4. Права людини у нашій бізнес діяльності

    Ми повністю підтримуємо «Глобальний договір» ООН, який впроваджує принципи прав людини та праці та має на меті надати приклад та забезпечити дотримання людських прав і принципів праці на всіх етапах нашої бізнес діяльності. International Labour Organisation

  5. Лідерство та особиста відповідальність

    Наш успіх базується на наших співробітниках. Ми поважаємо один одного та гідність кожного співробітника та очікуємо, що кожен сприятиме поширенню принципів особистої відповідальності. Ми наймаємо компетентних людей з високою мотивацією, які поважають наші цінності, ми надаємо їм рівні можливості для розвитку та підвищення, захищаємо їх особисте життя та не допускаємо жодну з форм притискань, кривдження чи дискримінації. Принципи менеджменту та лідерства Nestlé (pdf, 533 Kb)and Nestlé Code of Business Conduct (pdf, 76 Kb)

  6. Безпека та захист здоров’я на роботі

    Ми взяли на себе зобов’язання випереджувати нещасні випадки, поранення та хвороби, пов’язані з роботою, а також захищати наших працівників, підрядників і всіх, хто залучений до процесу виробництва. Nestlé Policy on Health and Safety at Work (pdf, 2 Mb)

  7. Відносини з постачальниками та споживачами

    Ми вимагаємо від наших постачальників, посередників, підрядників та їхніх співробітників проявляти відвертість, прямоту та чесність, а також дотримуватися наших сталих, чітких стандартів. Таким чином ми віддані і нашим споживачам. Кодекс постачальників Nestlé.

  8. Розвиток сільського господарства

    Ми робимо внесок у розвиток та вдосконалення сільськогосподарської продукції, соціального та економічного стану фермерів, сільських поселень та виробничих систем для того, щоб зробити їх більш екологічними. Nestlé Policy on Environmental Sustainability (pdf, 349 Kb)

  9. Сталість навколишнього середовища

    Ми взяли на себе зобов’язання виконувати нашу діяльність таким чином, щоб навколишнє середовище залишалось сталим. На всіх етапах життєвого циклу товару, ми прагнемо раціонально використовувати природні ресурси, сприяємо використанню ресурсів, що відновлюються та, якими можна керувати, та націлюємось на зведення до нуля марнотратства та збитків. Політика Nestlé стосовно сталості навколишнього середовища (pdf, 349 Kb)

  10. Вода

    Ми прихильники сталого використання води та продовження вдосконалення управління водними ресурсами. Ми усвідомлюємо те, що світ зараз стикається зі зростаючою проблемою, яка стосується водних ресурсів і те, що відповідальне управління світовим ресурсом всіма, хто використовує воду, є абсолютною необхідністю. Водне зобов’язання Nestlé, створення спільних цінностей. Nestlé’s commitment to Water, Creating Shared Value.


Nestlé продовжує підтримувати своє зобов’язання слідкувати та поважати всі відповідні місцеві закони на кожному з ринків, на якому поширюється продукція компанії.  Nestlé продовжує підтримувати своє зобов’язання слідкувати та поважати всі відповідні місцеві закони на кожному з ринків, на якому поширюється продукція компанії.