This version of the page http://zt.20minut.ua/Vin-i-Vona (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-12. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Житомир

Він і Вона

На Житомирщині 342 пари взяли "Шлюб за добу"

Морозиво «Рудь» - кращий смак дитинства: у Житомирі відбулося найсолодше Свято Морозива

Що може бути кращим у спекотну пору ніж найрізноманітніше морозиво улюбленого виробника. Нині, це рідне Свято Морозива від...

Житомирский драмтеатр покаже «Украдене щастя» в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «ART-UKRAINE»

Житомирян запрошують стати частиною Національного культурного проекту «Всеукраїнського щорічного Фестивалю «ART-UKRAINE»...

Чого хоче жінка? Або у скільки обійдуться подарунки до 8 березня

До 8 березня усі чоловіки готують жінкам подарунки. Журналісти газети «20 хвилин» дізнавались, скільки коштують презенти...

У Житомирі стартував проект «Шлюб за добу»

Якщо вас переповнює палке кохання і ви хочете швидко узаконити свої відносини з другою половинкою, то нині вже не потрібно...

Щосуботи житомирянам розповідатимуть про те, як побудувати та зберегти сім’ю

Зустрічі проходитимуть у Житомирі в Обласній бібліотеці ім. О.Ольжича щосуботи о 15:00.

Кращі ідеї подарунків до 8 Березня

Вибрати незвичайний і в той же час доречний подарунок – завдання непросте. Чим порадувати жінок на свято жіночності та краси – 8 Березня? Щоразу знаходити нові ідеї подарунків допоможе сайт zt.20minut.ua. Тут ви обов’язково відшукається саме те, що припаде до душі вам і людині, яку ви хочете порадувати.

Як здивувати свою другу половинку в День народження: 5 оригінальних подарунків

День народження коханої людини – завжди відповідальна подія, до якої потрібно готуватися заздалегідь.

22-річна житомирянка вийшла заміж за 34-річного аргентинця

— Кохання завжди вимагає жертв. Щоб побратися з Пабло, я покинула університет, батьків, друзів і Україну, — каже житомирянка 22-річна Ірина Сільвеструк.

ВІН І ВОНА: Убивает ли любовь секс втроем?

Один плюс один равно... три. Что происходит между двумя любящими людьми в спальне, не может быть безобразным, так говорят философы, психологи, и вроде даже Священное Писание. А если людей трое?

У Житомирі подарують весілля

У Житомирі стартував проект "Весілля у подарунок", мета якого - не лише ощасливити одну пару молодят, а й показати місту, що справжнє "голівудське весілля" можна влаштувати навіть у нашому місті.

Про що не варто говорити на першому побаченні?

Тебе запросили на перше побачення, і ти вся в передчутті: придумала, що вдягнути, куди піти, але про що говорити, а про що промовчати?

Вільні стосунки: за і проти

Потреба у вільних стосунках може виникнути в різних ситуаціях. Може бути, ви недавно пережили важкий розрив після тривалих відносин і поки що не готові заводити нові, може бути, ви з вашим партнером втомилися один від одного і таким чином вирішили урізноманітнити стосунки. У будь-якому випадку, перш ніж погоджуватися на вільні стосунки, слід ретельно зважити всі плюси і мінуси.

Порно - это круто, но в милидозах

ХХХ фильмы смотрят все. С разной целью, настроением и последствиями, конечно. Для кого-то порно - это инструкция в интимную сферу, для кого-то дополнительный допинг, а кто-то просто подменяет реальную жизнь на картинку. В чем тут подвох?

ВІН І ВОНА: Об аморальном. Как найти любовника

Для тонуса, для цвета кожи, блеска глаз, а главное - от любопытства женщина готова вкусить утех на стороне. В отличие от мужчин, чей адюльтер весьма спонтанен, женщины подходят к этому вопросу основательно. Знают, где искать, что именно, как долго утешаться, когда пора бросать

Свіжий випуск

№ від 1 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up