This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-12. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 10 серпня 2018Третя медіа-школа «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я

    25-29 серпня відбудеться третя медіа школа та прес-тур за темою «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я».


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018Thomson Foundation запрошує подавати свої роботи на конкурс

    Шукають історії, які призвели до позитивних зрушень в суспільстві або можуть призвести до них. 


     

    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Конкурс журналістських розслідувань, що висвітлюють політичну корупцію в Україні

    Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) запрошує журналістів/журналісток усіх видів медіа та блогерів/блогерок взяти участь у конкурсі журналістських розслідувань, що висвітлюють тематику фінансування політичних партій і кандидатів на виборах (політичну корупцію) в Україні.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Скористайтесь нагодою отримати стипендію та пройти навчання в Чикаго

    Якщо ви працюєте в діловій журналістиці, скористайтесь нагодою отримати стипендію та пройти навчання в Чикаго з 25 березня по 15 червня 2019 р. Заявки приймаються до 15 жовтня.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Львівський медіафорум запрошує журналістів до співпраці

    У центрі уваги — країни Вишеградської четвірки — Польща, Словаччина, Чехія та Угорщина. Ми шукаємо журналістів, які обізнані з ситуацією в країнах Вишеградської четвірки, і можуть створити репортажі про процеси демократичного розвитку тамтешніх медіа та суспільств.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Стипендія на проходження тренінгу з цифрової безпеки в Німеччині

    Гаряча пропозиція від «Репортерів без кордонів»: стипендія на проходження тренінгу з цифрової безпеки в Німеччині, дедлайн – 9 серпня. Журналісти та блогери з країн, які знаходяться у стані війни чи кризи, можуть провести три місяці в Берліні (жовтень–грудень 2018).


    Докладнiше
  • 3 серпня 2018Центр "Стиглер": шукає заявників на участь у програмі для журналістів

    Центр стиглерів шукає заявки на програму журналістів, яка забезпечує трансформаційний навчальний досвід для журналістів з усього світу, що працюють у всіх формах ЗМІ. Вона спрямована на формування наступного покоління лідерів у бізнесі.


    Докладнiше
  • 3 серпня 2018Школа цифрової безпеки DSS380 пропонує редакціям комплексну підтримку

    Редактори ЗМІ здатні чудово організувати процес створення та публікації контенту в своїх редакціях, однак нерідко технічна частина роботи редакції (сервери, облікові записи, техніка) є доволі хаотичною та уразливою. Це становить приховані чи наявні загрози для роботи як колективу, так і кожного окремого співробітника редакції. «Інтерньюз-Україна» в рамках Школи цифрової безпеки DSS380 надає українським редакціям комплексну підтримку через  аудити з цифрової безпеки та подальші консультації.


    Докладнiше
  • 3 серпня 2018Получите финансирование для своих журналистских расследований


    OPEN Media Hub запускает новый конкурс грантов в странах: Азербайджан, Армения, Беларусь, Грузия, Молдова, Россия и Украина


    Докладнiше
  • 20 липня 2018Гранти на виробництво контенту та створення стратегії розвитку редакції

    Громадська організація  «Інтерньюз-Україна» за фінансової підтримки Швеції та Internews (проект Audience Understanding and Digital Support) оголошує конкурс заявок на гранти для інноваційних проектів, реалізація яких допоможе медіа удосконалити формати контенту, залучити нові аудиторії, а також побудувати системну роботу з рекламодавцями завдяки консалтингу з експертами проекту від Інтерньюз-Україна.  


    Докладнiше
  • 13 липня 2018Гранти на журналістські розслідування від OPEN Media Hub

    OPEN Media Hub запрошує теле- та онлайн ЗМІ надсилати свої пропозиції розслідувань на актуальні теми: корупція, свобода слова, порушення прав людини тощо. Дедлайн - 19 серпня 2018 р.


    Докладнiше
  • 6 липня 2018Конкурс: 10 місцевим редакціям допоможуть запустити сучасні інтернет-видання

    Агенція розвитку локальних медіа “Або” (проект ГО “Дирижабль”) шукає 10 мотивованих редакцій з невеликих міст України (7-250 тисяч населення), які безкоштовно отримають сучасні сайти та річну менторську підтримку.

     


    Докладнiше