This version of the page http://dds.edu.ua/ua.html (195.201.39.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-12. The original page over time could change.
Дрогобицька Духовна Семінарія - УГКЦ

Нові видання ДДС

Дрогобицька духовна семіна...

Самбірсько-Дрогобицька Єпа...

Наукові записки ДДС. 3

Вступ до екуменізму

Наукові записки ДДС. 2

Фотогалерея

жертводавцям

Перекласти на...

Нові матеріали

  • 10/08 Микола М. Германович, «Ставлення блаженного священномученика о. Миколи Конрада до ідеології українського націоналізму» (науковий керівник - п. Ігор Бриндак, рецензент – о.ліц. Іван Гаваньо)
  • 06/08 Петро Горічко, «Покаяння і Таїнство Сповіді у творчості Андрея Шептицького» (науковий керівник - о. ліц. Тарас Коберинко, рецензент – о.ліц. Андрій Осередчук)
  • 04/08 Чудо – в Тобі!
  • 01/08 Іван Ільницький, «Царський, священичий і пророчий аспекти пастирського служіння у спадщині українських греко-католицьких богословів кінця ХІХ – першої половини ХХ століть» (науковий керівник - о.ліц. Іван Гаваньо, рецензент – о. ліц. Василь Вербіцький)
  • 30/07 Семінарійна спільнота взяла участь у Всеукраїнській прощі семінаристів УГКЦ до м. Києва [ФОТО]

Нові електронні книги

Парохіяльна літопись села ...

Молитовник ''Господи, возва...

Справозданє з діяльности В...

Справозданє загальныхъ збо...

Правило для церковныхъ дяк...

Найпопулярніше

  • Як стати учасником чуда?
  • Медичне лікування та духовне зцілення
  • Між небом і землею
  • Яке я чудо можу зробити Тобі, Господи?
  • Диво під палітуркою
  • Владислав Стефанишин, «Вплив візантійської катедральної традиції на структуру добового кола в Київській Церкві» (науковий керівник - д-р Ендрю Квінлан, рецензент – о. д-р Роман Андрійовський)
  • Юрій Шумик, «Політичні та культурні впливи Візантії на Русь у ІХ-ХІV століттях, у дослідженнях українських візантиністів» (науковий керівник - о. д-р Мирон Бендик, рецензент – п. Ігор Бриндак)

Останні прокоментовані

  • усе поза молитвою- політика! 1. Рим і Москва дозво...
  • По-перше, дещо дивує і навіть насторожує отака реа...
  • І чи не здається вам,що фраза "розпалювання ворожн...
  • Одна жіночка,колишня вірна УГКЦ,яка за дозволом Ап...
  • Ви пишете про "ворожнечу між вами,і нами".От я,про...

АРХІВ СТАТЕЙ

< серпня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

РОЗДІЛИ САЙТУ



НОВИНИ ІСТОРІЯ священномученики випускники ректорат викладачі ХОР БРАТСТВО мас-медія QUO VADIS МАЛА СЕМІНАРІЯ ПІДГОТОВЧІ КУРСИ пам'ятка вступникові ЧАСОПИС "СЛОВО" ДИПЛОМНІ РОБОТИ новини братства новини хору новини малої семінарії АКТУАЛЬНІСТЬ Проект "ОЦИФРОВАНА ТРАДИЦІЯ" Електронні книги

Наші відвідувачі

 
 
Семінарійна спільнота взяла участь у Всеукраїнській прощі семінаристів УГКЦ до м. Києва [ФОТО]
Новини ДДС

28 липня 2018 р.Б., в день Св Володимира Великого, семінаристи Дрогобицької духовної семінарії вирушили на Всеукраїнську прощу семінаристів УГКЦ до Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві. Захід відбувся в рамках святкування 1030-ти літнього ювілею Володимирового Хрещення Русі-України. Очолили поїздку проректор з виховної частини о. Василь Чава та префект бр. Богдан Хом’як.

 
Чудо Святого Таїнства Єлеопомазання
Слово 2017

Юрій МИСІВ

Боже Одкровення про створення людини та її відносини з Богом розкривається вже у першій книзі Святого Письма – Буття. Згідно біблійного автора, людина була створена на «образ і подобу Божу» (пор. Бут 1,26). Згадка про створення людини на образ Божий, на думку деяких Отців Церкви, відкриває Божий план щодо кожного з нас. У своєму житті ми покликані безнастанно зростати у Богопізнанні та пізнанні самих себе. Ці два слова – образ і подоба – не є синонімами, що виражають ту саму дійсність, а вказують на динамічний процес у житті християнина: образ – завдаток, потенціал, який Бог дав кожному з нас, а подоба – мета, до якої ми покликані йти, співпрацюючи з Божою благодаттю.

 
Дрогобицька духовна семінарія поповнилась новими студентами
Новини ДДС

9-11 липня 2018 р. Б. у Дрогобицькій Духовній семінарії проходили вступні випробування. Впродовж 3-ох днів приймальна комісія, до якої ввійшли представники ректорату семінарії та єпархіального духовенства, оцінювала здібності абітурієнтів, а також глибину і зрілість їх покликання.

 
Розклад вступних іспитів
Новини ДДС

Наближаються вступні випробування для осіб, що бажають навчатись у Дрогобицькій Духовній семінарії. Згідно з семінарійним уставом, Преосвященний владика Ярослав (Приріз), Єпископ Самбірсько-Дрогобицький, своїм декретом утворив Приймальну комісію, до якої ввійшли представники ректорату семінарії та єпархіальної курії, а також призначив спостерігачів з-посеред членів Пресвітерської ради Єпархії. Затверджено такий розклад вступних випробувань:

 
Випускний у Дрогобицькій духовній семінарії [ФОТО]
Новини ДДС

У суботу, 16 червня, розпочався новий етап в житті випускників Дрогобицької Духовної Cемінарії 2018 р. Б. У цей день 14 юнаків отримали дипломи та нижчі свячення. З цієї нагоди Архиєрейську Божественну Літургію відслужив преосвященний владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький, у співслужінні священнослужителів ректорату, викладачів, а також рідних і близьких випускників.

 
Отець Василь (Володимир) Вороновський – священик-екзорцист, котрий виганяв злих духів
Слово 2017

Володимир ТУХЛЯН

Дуже незвичним та навіть неймовірним для сучасної людини, яка сприймає лише те, до чого можна безпосередньо діткнутися, є екзорцизм. Це – вигнання злих духів з одержимої людини за допомогою молитви та певних обрядів. Ще кілька років тому чимало з нас мало нагоду поспілкуватися зі священиком, який своїм невтомним служінням допомагав потребуючим, виганяючи злих духів та зцілюючи молитвою. Це – ієромонах Василь Вороновський. Своїм життям і діянням він неодноразово доводив: чудо – можливе!

 
«Дивний Бог у Святих Своїх», або чудо мощей
Слово 2017

Олег ШАГАЛА

Церква виявляє повагу до тіла кожного померлого християнина під час чину християнського похорону. Особливою ж повагою вона оточує тіла прославлених угодників Божих. Адже праведник у земному житті зростає у святості, і Божа благодать, яку він приймає, переображує й освячує не тільки його душу, а й тіло. Св. Йоан Золотоустий пише: «Бог поділився з нами мучениками. Сам узяв їхні душі, а тіла залишив нам, щоб їхні святі кості постійно нагадували нам про їхні чесноти» .

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL