Підтримати Фонд - Ukrainian Society for Neuroscience

Підтримати Фонд

Підтримати Фонд

Фонд Костюка функціонує за рахунок пожертв благодійників. Ви також можете взяти участь у його роботі, зробивши внесок. Ваші кошти будуть використані для підтримки перспективних молодих вчених, які проводять інноваційні біомедичні дослідження в Україні. Пожертва може бути будь-якого розміру.  Всі, хто пожертвував свої кошти, будуть відзначені на веб сайтах Фонду Костюка. Всі зібрані кошти будуть направлені на підтримку молодих українських вчених, оскільки Наукове товариство ім. Шевченка управляє рахунком Фонду безкоштовно, а інформаційне забезпечення Фонду здійснюється зусиллями волонтерів.

Щоб підтримати Фонд, достатньо перейти на сайт Товариства Шевченка та натиснути кнопку DONATE, яка перенаправить вас на відповідну сторінку платіжної системи для сплати карткою або через PayPal. Копія цієї сторінки приведена нижче.

Вкажіть суму пожертви в доларах США та зробіть обов'язкову позначку "To Kostyuk Award Fund/Фонд премії Костюка" у полі «Add special instructions to the seller/Додати спеціальні вказівки продавцеві». Заповніть інформацію про ваш рахунок PayPal або кредитну / дебетову картку та натисніть "Donate now/Пожертви зараз" (внизу сторінки).

Більше інформації про Фонд Костюка:

http://usn.org.ua/index.php?id=fond-kostyuka

http://kostyukfoundation.weebly.com/

 

NEWS


International Seminar on Behavioral Methods will be held from 27th to 29th September 2018 in Kraków, Poland

* * *

Школярі запрошуються до участі у Нейроконкурсі! Детальна Інформація на офіційному сайті. Переможець представлятиме Україну на міжнародному змаганні.

* * *


FENS Forum 2018 - Berlin, Germany, 7-11 July 2018

* * *

Find us on Facebook:

* * *