This version of the page http://www.bizreliz.com/turizm-goteli-kraeznavstvo/ (185.68.16.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-06. The original page over time could change.
Туризм, Готелі, Краєзнавство

Туризм, Готелі, Краєзнавство

Цифрове перетворення Києва

Сьогодні ми представляємо результати кампанії "Цифрове перетворення Києва" – проекту Google Україна в партнерстві з Київською міською державною адміністрацією. Ми хочемо показати, як за допомогою сучасних Інтернет-інструментів можна підвищити туристичну та інвестиційну привабливість цілого міста, а також як за допомогою інструментів VR можна по-новому відкрити для себе рідне місто.
В рамках кампанії було проведено велику роботу, результатом якої стали кілька спеціальних сайтів, які будуть цікаві як киянам, так і гостям міста.

Сайт “Мандруй Київщиною” (https://discover-kyiv.com.ua/) став доповненням до представлених раніше проектів інших областей України. За допомогою зручної навігації та інтерактивної карти всі охочі зможуть знайти на сайті відомості про найцікавіші для відвідування об'єкти в Києві та області. На сайті ви знайдете багато корисної інформації, зокрема готові варіанти туристичних маршрутів Києвом з аудіогідами, відео-прогулянки містом в режимі 360 градусів і багато іншого.

Спеціально для проекту були створені 3D-тури цікавими і малодоступними місцями Києва. Так, ви можете спробувати себе в ролі дигера і зробити віртуальну прогулянку Микільською дренажно-штольневою системою; походити Подільським мостовим переходом, який зараз ще будується; піднятися сходами Будинку з химерами і роздивитись вишуканий інтер'єр цього шедевра архітектури. Крім того, навіть якщо ви боїтеся висоти, ви зможете за допомогою 3D-панорами опинитися на щиті монумента “Батьківщини-Матері” (куди зазвичай вхід для відвідувачів закритий) або оглядовому майданчику і помилуватися видами Києва.

З 18 по 20 травня всі кияни та гості столиці можуть відвідати спеціальну виставку "Київ VRажає" і особисто отримати нові враження, здійснивши віртуальний тур цими незвичайними локаціями. Крім того, на майстер-класах під час виставки можна дізнатися, як стати Місцевим експертом Google, як за допомогою свого смартфона зробити 360-градусні панорами та віртуальні тури і багато іншого. Більше інформації про виставку – на сайті http://vrazhae.kiev.ua/  і на сторінці Facebook.

 

У рамках проекту "Цифрове перетворення Києва" створено онлайн-платформу Kyiv Maps для заходів, які проходять в Києві. Kyiv Maps – це єдина точка входу для семи агрегаторів відповідних міських департаментів (освіта, культура, спорт, медицина і т.д.), які збирають і актуалізують дані про всі установи, місця та майданчики, послуги, новини та заходи в цих локаціях.

Також для всіх прихильників здорового способу життя та спорту на окремому сайті Sport.Kyiv Maps зібрана єдина база всіх важливих для міста спортивних локацій зі зручним і простим пошуком. На сайті ви дізнаєтесь, де можна займатися спортом в Києві, зокрема адреси басейнів, спортивних майданчиків і клубів, дізнатися свіжі новини та розклад цікавих заходів зі світу спорту.

 

Крім того, на Карти Google були нанесені та верифіковані більше 3000 соціально значимих об'єктів Києва; для київських журналістів спільно з Freedom House було проведено семінар з питань свободи слова; а також відбулася ціла серія освітніх семінарів для представників місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів і студентів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті. Ця кампанія є частиною проекту Google “Цифрове перетворення регіонів України”.

 

 

Про Alphabet Inc.

Ларрі Пейдж і Сергій Брін заснували компанію Google у вересні 1998 року. Сьогодні в компанії працює понад 50 000 співробітників по всьому світу, і Google пропонує широкий спектр продуктів і платформ, таких як Пошук, Карти, AdWords, Gmail, Android, Chrome і YouTube. У жовтні 2015 компанія Google увійшла до складу холдингової компанії Alphabet.

Volvo бронює готель в горах

Преміальний автовиробник Volvo Cars і сервіс з бронювання дизайн-готелів Tablet Hotels запускають спільний проект під назвою Get Away Lodge. Завдяки йому мандрівники зможуть відновити життєву енергію і «перезавантажитися» в унікальному відокремленому готелі на півночі Швеції.

 

Новий проект - частина глобальної кампанії по запуску нового V90 Cross Country, автомобіля для тих, хто цінує гармонію і баланс між улюбленою роботою і насиченим особистим життям. Об'єднавши зусилля, Volvo і Tablet Hotels придумали особливий вид відпочинку в безтурботних засніжених горах Північної Швеції. На час дії пропозиції будь-який бажаючий може забронювати відокремлений будиночок, розташований неподалік від жвавого зимового спортивного курорту Оре в провінції Емтланд, Швеція (Åre, Jämtland County). Традиційний гірський котедж був недавно відреставрований і декорований відповідно до сучасних тенденцій скандинавського дизайну.

 

Гості готелю, які обирають цю пропозицію, отримають в повне розпорядження новий Volvo V90 Cross Country, що ідеально підходить для складних погодних умов. Постійний повний привід, збільшений дорожній просвіт (21 см) та інноваційні системи для комфортного керування, зроблять пересування по гірських зимовим трасах зручним і безпечним. Автомобіль ідеально підходить як для подорожей по мальовничих околицях і засніжених дорогах, так і для поїздки в розташований неподалік всесвітньо відомий ресторан Fäviken Magasinet, відзначений двома зірками Мішлен.

 

 «Наше дослідження показує, що шість з десяти людей по всьому світу хочуть проводити більше часу на свіжому повітрі, а не в офісі, - каже Бйорн Анвалл (Björn Annwall), старший віце-президент з маркетингу, продажів і обслуговування клієнтів Volvo Car Group. - Ми хочемо спонукати людей переглянути пріоритети і повернутися до своїх забутих бажань і захоплень. Котедж ідеально вписався в місце, куди можна вирватися на кілька днів з суєти, відновити такий бажаний баланс між роботою та справжнім життям».

 

Оточений засніженими горами, густими лісами і мальовничою річкою, ексклюзивний котедж із спальнею для двох, повністю обладнаною кухнею з приголомшливим панорамним видом на пік Орескутан і вітальнею з великим каміном. До послуг гостей їдальня, кабінет і кімната релаксації, оснащена килимками для йоги, лампами для пахощів і свічками. У кімнаті для екіпіровки можна знайти спортивне спорядження для занять зимовими видами відпочинку: лижі, теплий зимовий одяг і взуття. У повній відповідності з концепцією бренду Volvo готель пропонує максимальну розкіш в шведському розумінні.

 

 Цілодобова консьєрж-служба допоможе гостям замовити вечерю, скласти план розваг і переконатися, що факели на території котеджу горять щоночі.

 

 «У автомобілів та індустрії гостинності є дещо спільне: в основі затишку і комфорту лежить наполеглива робота. Саме так твориться диво, - говорить Лоран Верне (Laurent Vernhes), один із засновників і генеральний директор Tablet Hotels. - У Volvo придумали дійсно унікальний відпочинок, від якого наші клієнти будуть в захваті. А я зроблю все можливе, щоб Get Away Lodge став лише першим з багатьох подібних

 

Обмежена пропозиція на розміщення в Get Away Lodge дійсна протягом березня 2017 року.

Radisson Blu Hotel Kyiv - 10 років!

Перший міжнародний готель України Radisson Blu Hotel, Kyiv святкує своє 10-річчя у вересні.

За ці 10 років готель приймав безліч зіркових гостей: королеву Швеції, Алессандро Сафіна, Тото Кутуньо, групу Машина Времени, співачку Ніно Катамадзе, DJ Армін ван Бююрен та Фредд ле Гранд, і президента Грузії, а зараз губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

«Багато співробітників почали свою кар'єру в Radisson Blu Hotel, Kyivрівно 10 років тому, у день відкриття готелю,» - сказав Клод Булте, генеральний менеджер Radisson Blu Hotel, Kyivі регіональний директор по Україні та Грузії. На знак подяки та визнання працівники отримають значок «Yes I Can» із діамантом за кожні п'ять років роботи в компанії Carlson Rezidor Hotel Group. Yes I Can - це особлива філософія сервісу, котра вирізняє нас поміж конкурентів. Справжня, щира гостинність Yes I Can – це перш за все неподільна увага до кожного гостя в будь-яку мить.

Mille Miglia & Enoteca, справжній італійський ресторан, розташований у Radisson Blu Hotel, Kyiv, також святкує 10-річчя. Шеф-кухар Фабріціо Рігетті, родом із Риму, не йде на поступки і готує страви середземноморської кухні за секретними місцевими рецептами.

Готель Radisson Blu Hotel, Kyiv готується до масштабної реконструкції, зокрема конференц-зони, яка слугувала виставковим павільйоном для великих автомобільних компаній, фешн-музеєм і подіумом для модних показів. Функціональність, новітній дизайн і сучасні умови для зустрічей, весіль, банкетів і конференційці риси стануть головними для оновлених конференц-залів готелю.

Детальну інформацію про Radisson Blu Hotel, Kyiv можна знайти через нещодавно запущений мобільний додаток - One Touch App, за допомогою якого забронювати будь-який сервіс заздалегідь стало ще легше. Розігріти сауну до приїзду гостя, замовити вечерю в номер чи забронювати місце для парковки – все це одним дотиком до екрана гаджета.

 

Інформація про Rezidor Hotel Group:

 

Готель Radisson Blu Hotel належить до Rezidor Hotel Group, компанії готельної індустрії, що належить до Carlson Rezidor Hotel Group і швидкість розвитку якої є однією з найвищих у світі. Портфель Групи нараховує більше 430 діючих готелів та тих, що будуються, із номерних фондом 95,000+ кімнат у 69 країнах світу.

Rezidor здійснює свою діяльність під брендами Radisson Blu and Park Inn by Radisson у країнах Європи, Близького Сходу та Африки, разом із програмою лояльності Клаб Карлсон, для постійних клієнтів. Із 2014 року Rezidor Hotel Group, разом із Carlson, почали діяльність під ще двома новими брендами: Radisson Red (стиль життя) та Quorvus Collection (люкс). Rezidor реалізує програму відповідального бізнесу і був визнаний однією з найбільш етичних компаній світу згідно з американським дослідницьким центром Ethisphere.  У листопаді 2006 року компанія Rezidor була зареєстрована на Cтокгольмській фондовій біржі. Головним акціонером є Carlson, світова готельно-туристична компанія приватної форми власності, головний офіс якої розміщено в Міннеаполісі (США). Головний офіс Rezidor Hotel Group знаходиться у Брюсселі (Бельгія).

Держава

  • Успіхи малого бізнесу
  • Співпраця Швеції та України
  • Перемога на Олімпіаді геніїв у США
  • Україна на межі економічної кризи

Соцiум

  • Художник судиться з Арсеналом
  • Нагородили Фаворитів 2018 року!
  • Екологічна упаковка
  • Елітний НСК "Олімпійський"

 

Коментарі

Андрій Доценко, керівник компанії Sky Building: "Моно-міста, як спадок від СРСР"
29.11.2017
У спадщину від Радянського Союзу нам дісталося багато населених пунктів, які... Подробнее...
Світлана Теуш: "Сонячна енергетика в Україні є досить привабливою"
03.11.2017
1.      Вітаю. Темою вашого виступу на конференції «Solar Energy Ukraine... Подробнее...
Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 21.6.2018 Кредит від німецького
  • 3.7.2018 Конкурс "Адвокат
  • 18.6.2018 Перемога на Олімпіаді геніїв у
  • 12.6.2018 Україна на межі економічної
  • 10.6.2018 Нагородили Фаворитів 2018
  • 4.6.2018 Презентация коллекции
  • 3.6.2018 Мрії про індустріальні
  • 3.6.2018 Незважаючи на
  • 25.5.2018 GEFCO - 10 років в
  • 3.5.2018 Королева блюзу Бет Харт в
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені