This version of the page http://ves.lviv.ua/publ (193.109.246.210) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-05. The original page over time could change.
Статьи про Квартиры Жилье Дома во Львове - Весь Львів (Оренда): житло - квартири, будинки недорого
(067) 377-94-98(093) 494-68-62900 - 2000
veslviv@ukr.net
Bf
0
Ваш кошик порожній
Заявка On-Line
  • Новини
  • Статті
  • Контакти
  • Главная » Статьи

    Всего материалов в каталоге: 128
    Показано материалов: 1-6
    Страницы: 1 2 3 ... 21 22 »

    Аванс чи завдаток, в чому різниця ?

    Аванс чи завдаток, в чому різниця ?


    Аванс чи завдаток за квартиру ?


    Під завдатком ми, швидше за все, розуміємо частковий платіж вперед за товар або послугу. Після передачі товару або надання послуги має здійснюватися остаточний розрахунок. Ту операцію, про яку ми зараз говорили, правильніше назвати авансом. А завдаток - не просто частковий платіж, але ще і спосіб забезпечення зобов'язань. І правові наслідки порушення своїх зобов'язань будь-якої зі сторін будуть зовсім іншими.

    Аванс - майнове надання, яке вручаються покупцем продавцю в рахунок майбутніх платежів за виконання робіт. Це коли ви просто платите, наприклад, 1000 доларівв рахунок вартості майбутньої квартири. Якщо продавець передумав продавати квартиру, він ці гроші повертає покупцеві.

    На ринку нерухомості поняття «аванс» зазвичай використовується у взаєминах між продавцем і покупцем коли договір купівлі - продажу ще не укладено. Аванс невигідний для покупця, тому що в разі, якщо угода не відбудеться, гроші просто повертаються. Ви втратили час, не вирішили своїх житлових проблем і не отримали ніяких відсотків від користування вашими грошима.

    Завдаток - один з класичних способів забезпечення зобов'язань, і якщо сторони їх не виконують, накладаються штрафні санкції. Наприклад, продавець протягом певного терміну зобов'язується продати свою квартиру, а ви зобов'язуєтеся протягом цього часу її купити. Якщо цього не відбувається, за законом продавець вам виплачуєподвійнусуму. Навіть якщо продавець вчасно не зібрав документи, то це буде вважатися його провиною, і гроші покупцеві він повертає в подвійному розмірі, якщо, звичайно, останній не погодиться продовжити договір. А якщо після закінчення обумовленого терміну покупець знайшов кращий варіант і відмовився купувати квартиру, то сума завдатку йому не повертається.

    Договір складається в простій письмовій формі, в нього вносяться ті пункти, які ви вважаєте потрібними. У ньому має бути вказівка ??на те, що сума, яка передається від покупця продавцю, є завдатком, тобто до неї застосовуються положення про подвійний штраф. Вкажіть також суму завдатку, суму, за яку квартира буде продаватися (слід вказати, входить сума завдатку в вартість квартири чи ні), термін, протягом якого квартира повинна бути куплена.

    Розписка не є завдатком. Вона може існувати разом з договором. Це свого роду додаток до нього. Деякі оформляють договір у нотаріуса, але закон цього не вимагає. Якщо продавець не захоче віддавати грошей, то він не буде їх віддавати ні за звичайним, ні по нотаріальному договором. Можна передбачити штрафні санкції в угоді про завдаток, хоча продавці не люблять, коли договір сильно перевантажують штрафами.

    Розписку в отриманні грошей, природно, повинен писати не посередник, а сам продавець, підтверджуючи, що гроші він отримав реально. Посередник не має власності, тому виданий їм "документ" судом визнаний не буде і покупець втратить свої гроші.

    Угода про завдаток вважається виконана з моменту реєстрації договору купівлі-продажу або за угодою  продавцяі покупцязмоменту підписання договору купівлі-продажу.

    Звертайтеся до фахівців. Працівники агентства нерухомості "Весь Львів" грамотно оформлять угоду про завдаток. У разі ж непередбачених обставин вам не доведеться самим ходити по судах, щоб повернути гроші, передані в якості передоплати.

    Читать дальше »
    Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 16 | Дата: 15.07.2018

    Нерухомість в СНД: де житло коштує дешевше.

    Довгий час країни, що входять в СНД, відрізнялися повною незалежністю, а всі угоди носили формальний характер. Тільки недавно стали діяти різні проекти, що не могло не відбитися на вартості нерухомості. Люди стали шукати більш вигідні варіанти придбання житла, щоб не викидати гроші на вітер. На тлі цього все частіше виникає питання, де житло коштує дешевше.

    Для початку варто звернути увагу на нерухомість у столицях союзних держав. У лідерах за вартістю квадратного метра несподівано виявилися Москва і Мінськ. Зрозуміло, в білоруській столиці ціни трохи відстають, але особливої різниці не існує. Якщо ж взяти до уваги різницю в цінах на різні товари, то виявиться, що житло в Мінську можуть купити тільки росіяни із середнім рівнем доходу. Читать дальше »
    Продажа недвижимости | Просмотров: 1103 | Дата: 11.07.2013

    Як зняти квартиру у Львові без проблем

    Як показує наш досвід, велика частина проблем при зніманні квартири виникає через неуважність і елементарну безграмотності орендарів. Особливо це стосується тих гостей нашого міста, які приїжджають до Львова вперше.

    У чому ж винні люди і як відрізнити надійну компанію від шахраїв?

    У даній статті ми розповімо про найпоширеніші виверти шахраїв і про те, як не попастися на їх вудку. Тут ви не знайдете гарні картинки - тільки факти і корисну інформацію.

    Читать дальше »
    Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 4669 | Дата: 06.04.2012

    Попит на оренду нерухомості у Львові

    На сьогоднішній день зростання цін на нашу нерухомість не зменшився, і в майбутньому зниження не очікується. Потреба в оренді офісних приміщень, а також квартир подобово залишається постійно високим, в тому числі і в період зменшення цін на всі інші види нерухомості. На сьогоднішній день престижність відсувається на 2-й план, комерсанти зацікавлені більше вартістю, строками оренди, присутністю додаткових умов, можливістю заощаджувати при довготривалій оренді будівлі. Основна маса фірм переїхали з центру міста в дальні райони, з цього чимала частина офісних будівель в центрі міст пустують. Читать дальше »
    Продажа недвижимости | Просмотров: 2509 | Дата: 16.03.2012

    Зняти квартиру на тиждень у Львові

    У переддень осені можна зробити чіткі прогнози по оренді нерухомості у Львові на вересень. Традиційно новий осінній сезон ознаменується злетом попиту на нерухомість в оренду на різні терміни.

    Оренда на місяць
    Отже, зняти квартиру на місяць у Львові з початку вересня з перспективою продовження оренди бажають, в середньому, на 20% більше людей, ніж, наприклад, влітку. Такий сплеск інтересу пов'язаний з початком нового навчального року: до міста повертаються після літнього відпочинку іногородні студенти. Більше половини з орендуючих житло у Львові студентів воліють не тримати за собою житлоплощу в липні-серпні, під час канікул, із зрозумілих причин - дорого. Ці хлопці намагаються зняти житло рівно з початком навчального року та укладають договір тільки до кінця літнього семестру. Читать дальше »
    Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 6621 | Дата: 06.03.2012

    Квартира і готель в одному флаконі

    Здається, неможливо придумати щось зручніше готельної системи «all inclusive». Платиш один раз і вдома, а користуєшся всю поїздку і - «в гостях». Однак не все так просто. Мандрівники, які бачили багато чого на своєму віку, знаходять в цій системі масу незручностей. «Годують незрозуміло чим, місцева випивка взагалі не заслуговує уваги, - зазначає Андрій, турист зі стажем. - В результаті платиш готелю за те, чим не користуєшся, а на відпочинку витрачаєш гроші в нормальних ресторанах ».

    Не самий вигідний варіант, правда? Саме тому надто вибагливі туристи давно воліють на відпочинку зняти квартиру або поселитися в апарт-готелі. Останній варіант має масу переваг, включаючи можливість зняти номер на пару днів, тоді як не в кожній країні вам буде доступна настільки короткострокова оренда квартир. Читать дальше »
    Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 2167 | Дата: 06.03.2012

    1-6 7-12 13-18 ... 121-126 127-128