This version of the page http://1c-tm.com.ua/ua/ (194.44.15.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-05. The original page over time could change.
Рарус Львів
X

Слідкуйте за нашими новинами в Facebook


Наші послуги

Компанія "Рарус Львів" надає повний перелік послуг з впровадження
систем автоматизації на базі інформаційних систем

Топ доробок

Впровадження

Впровадження програмних продуктів на базі 1С:Підприємство

Консультації

Консультації з вибору програмного забезпечення      

Навчальний центр

Центр Сертифікованого навчання (ЦСО)                        

Пакети супроводу

Обери свій пакет супроводу

Супровід (ІТС)

2 види (ІТС): рівня ПРОФ і рівня ТЕХНО

Фредо-Звіт

Здача електронної звітності «Фредо-Звіт»

Розділ не знайдений.

Новини

01.06.2018

МИ ПОЧИНАЄМО ЦИКЛ НАВЧАЛЬНО-ОЗНАЙОМЧИХ МАЙСТЕР-КЛАСІВ ПО БУХГАЛТЕРІЇ 2.0

06.02.2018

Запрошуємо до нас в офіс на каву з Вашим консультантом.

02.02.2018

Безкоштовний експрес-курс "Бухгалтерія для України".


Наші клієнти

TICKETSUA

Допомагати ефективно планувати маршрут, рекомендувати найкращі ціни, забезпечувати зручне бронювання та доступні засоби оплати, піклуватись про пасажира від моменту вибору маршруту до кінця подорожі.



Сайт TICKETSUA
Універсальна страхова компанія

ПАТ «Страхова компанія «Універсальна» входить до першої десятки страхових компаній України.

Компанія була заснована у 1991 році і сьогодні працює в усіх регіонах України.Станом на 1 січня 2014 року регіональна мережа "Універсальної" нараховує більше 300 точок продажупо всій країні.

СК "Універсальна" надає послуги індивідуальним та корпоративним клієнтам та позиціонує себе як роздрібного страховика. Протягом 2013 року, компанія заключила 669 673 діючих договорів з фізичними та корпоративними клієнтами.

Сайт Страхової компанії
Еко-курорт IZKI

З давніх часів людина прагне до єднання з природою для покращення фізичного здоров’я, відчуття душевного спокою та самопізнання. Тому ми створили наш еко-курорт у мальовничій місцевості Міжгір’я, щоб кожен з наших гостей, з допомогою цілющої карпатської природи та нашої турботи міг відновити сили, відчути внутрішню гармонію та замислитися про майбутнє.



Сайт Еко-курорт IZKI
Dunapack Packaging

Заводи "Дунапак" - це високотехнічне підприємство, що використовує сучасні методи виробництва. Ми пишаємося становленням підприємства, історія якого бере свій початок в 1853 р Грунтуючись на успіхах минулих років, ми вкладаємо інвестиції в майбутнє. Наш принцип - це єдність традицій та інновацій.



Сайт Dunapack Packaging
Леокераміка

Особливістю Лео Кераміки – є комфорт, зручність, європейський сервіс та найбільший вибір у Львові за доступною ціною! Тут Вам запропонують найкращу керамічну плитку, сантехніку та аксесуари із вишуканих колекцій провідних європейських виробників. Оскільки Лео Кераміка є прямим імпортером та постачальником таких фабрик, як: Ceramika Paradyz, Cerrad, Nowa Gala, Ceramika Gres, Zeus ceramika, Cersanit, Opoczno, Tubadzin, Venisa, Plaza, Monopole, Oset, Pamesa, Ceramika Gomez, Imola, La Faenza, Leonardo, Baerwolf, Zahna – тому цінові пропозиції на товар є найкращими.

Завершити інтер’єр ванної кімнати Ви зможете, обравши сантехніку, адже у Лео Кераміці представлений найширший асортимент змішувачів, душових кабін, акрилових та гідромасажних ванн найвідоміших виробників: Roca, Pool Spa, Kludi, Hansgrone, Laufen, Duravit, Villeroy & Boch та багато ін.



Сайт Леокераміка

Медіахолдинг ZIK

До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація». ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні.

Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.

Телеканал ZIK вперше вийшов в ефір 1 вересня 2010 року. Тоді програмна сітка налічувала шість проектів власного виробництва. Зараз кількість авторських програм зросла до двадцяти. В основі більшості із них, як і раніше, залишається жанр журналістського розслідування.



Сайт Медіахолдингу ZIK

Футбольний клуб КАРПАТИ

«Карпати» — футбольний клуб вищої ліги України зі Львова. Єдиний клуб за всю історію Кубка СРСР, що виграв трофей, виступаючи не у вищій лізі (1969 рік). Дворазовий фіналіст Кубка України: 1993 і 1999. Бронзовий призер чемпіонату України 1997/98.

Проект ВАТ «Народна команда «Карпати» - це не лише проект, пов’язаний з футболом, а фактично проект перетворення Львівщини на потужний освітній, науковий, спортивний та бізнесовий центр. Важливим моментом у реалізації проекту є поштовх для виходу місцевих підприємств на європейські ринки та ринок Східної України. Запропонований ФК «Карпати» проект створення потужного експортноорієнтованого підприємства (такий статус йому забезпечить участь команди у європейських турнірах) просуватиме західноукраїнський бізнес не лише на теренах України, а й за її межами.



Сайт Футбольного клубу

Наші партнери

За роки роботи компанія співпрацює з кращими компаніями, яких об'єднує успіх і робота на результат.
Ви можете стати нашим партнером

Стати партнером

Якщо у Вас виникли питання звертайтеся

Ми допоможемо Вам правильно, ефективно організувати Ваш бізнес. Наші фахівці готові надати професійну консультацію в будь-яких питаннях.

Телефонуйте +38 032 2329099

Компанія

  • Про компанію
  • Послуги
  • Продукти
  • Навчання та сертифікація
  • Контакти

Послуги

  • Консультації з вибору програм
  • Доставка та встановлення
  • Налаштування та впровадження
  • Навчання та сертифікація
  • Супровід (ІТС)
  • Сервісний супровід
  • Фредо-Звіт
  • ТОП обробок, котрі полегшують роботу

Продукти

  • 1С:Підприємство 8
  • Інформаційно-технологічний супровід (ІТС)
  • Бітрікс
  • Програмне забезпечення інших виробників
  • Галузеві продукти

Клієнти

  • Футбольний клуб КАРПАТИ
  • Медіахолдинг ZIK
  • Леокераміка
  • Електромайстер
  • Dunapack Packaging