This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-moldova (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-04. The original page over time could change.
Молдова — новини України та світу - Укрінформ

Молдова

3 серпня

Молдова оплатила відпочинок українських дітей у таборі під Кишиневом

Більше 150 дітей з Маріуполя, Чернівців та Івано-Франківська відпочивають у дитячому таборі «Luceafarul» в містечку Вадул-луй-Воде (передмістя Кишинева), що у 23-х кілометрах від молдавської столиці на березі Дністра. 

2 серпня

У Молдові при незначних ДТП поліцію можна вже не викликати

Уряд Молдови прийняв постанову, згідно з якою відтепер при незначних дорожньо-транспортних пригодах поліцію можна буде не викликати.

У Молдові роз'яснили, хто зможе скористатися Законом про амністію капіталу

При подачі заяви про легалізацію незадекларованого раніше капіталу, нерухомості та інших цінностей заявник зобов'язаний вказати на джерела походження грошових коштів і нерухомості.

1 серпня

Перше засідання Міжпарламентської асамблеї "Молдова-Україна-Грузія" пройде у вересні

Перше засідання Міжпарламентської асамблеї "Республіка Молдова-Україна-Грузія" пройде в кінці вересня цього року в Тбілісі.

Молдова приєднається до Глобального акту Магнітського

Група депутатів парламенту Молдови зареєструвала законопроект, який передбачає застосування у країні положень Глобального акту Магнітського.

31 липня

На молдавсько-румунській митниці виявили 750 набоїв

Співробітники Митної служби Молдови Контрольно-пропускного пункту «Леушени-Албіца» на молдавсько-румунському кордоні виявили в багажі одного з автобусів 750 набоїв для гладкоствольних рушниці.

Спостерігачі замість "миротворців": Кишинів наполягає на заміні

Віце-прем'єр уряду Молдови з питань реінтеграції Крістіна Ліснік переконана у необхідності заміни військової миротворчої місії у Зоні безпеки на Дністрі місією цивільних спостерігачів під егідою міжнародних організацій.

Молдова зацікавлена у відкритті консульства у Харкові

Відкриття Почесного консульства Республіки Молдова в місті Харкові сприятиме встановленню прямих торговельно-економічних і культурно-гуманітарних контактів.

У Молдові за вихідні затримали близько 100 водіїв напідпитку

Незважаючи на збільшення штрафів, за минулі вихідні співробітники молдовського Національного інспекторату патрулювання затримали 95 водіїв, у тому числі трьох мотоциклістів, що сіли за кермо в стані алкогольного сп'яніння.

У Молдові затримали групу лікарів, які організували корупційну схему

Офіцери молдовського Національного центру по боротьбі з корупцією затримали групу лікарів, причетних до організації корупційної схеми привласнення грошей застрахованих пацієнтів за здійснення комп'ютерної діагностики.

30 липня

Від покарання не втекти: молдовська поліція оснащується «супер-радарами»

Молдовський національний Інспекторат патрулювання (колишня Дорожня поліція) придбав 7 нових радарів, здатних реєструвати порушення правил дорожнього руху в будь-який час доби і в будь-яку погоду, у тому числі і в туман.

29 липня

Додон проти виведення російських військ із Придністров'я

Президент Молдови Ігор Додон виступає за збереження в Зоні безпеки на Дністрі миротворчої місії, до складу якої входять російські військові.

У літак молдовської авіакомпанії влучила блискавка

Увечері в суботу, 28 липня, в літак молдовської авіакомпанії Air Moldova, що виконував рейс Кишинів - Санкт-Петербург, влучила блискавка.

У ДТП в Молдові за добу загинули двоє дітей, 19 постраждалих

За минулу добу в Молдові відбулося вісім великих дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинуло двоє дітей, травми різного ступеня тяжкості дістали 19 осіб.

Зливи і град знищили в Молдові сотні гектарів сільськогосподарських культур

Зливи з градом і шквалистим вітром, які тривають в Молдові кілька днів поспіль, знищили сотні гектарів кукурудзи і соняшнику.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-