Кращий ігровий хостинг

Останнім часом все більшим попитом користується ігровий хостинг. Це порівняно нова послуга. Далеко не всі користувачі знають, як правильно вибрати хостинг ігрового сервера.

Для початку подумайте, що важливо для учасників гри? Звичайно ж, відсутність збоїв і висока швидкість завантаження сторінок. При виборі провайдера ігрового хостингу особливо важливо не помилитися.

Якісний хостинг для ігор повинен володіти такими властивостями як стійкість до виникнення відмов, стабільність і безперебійна робота, висока швидкість з'єднання.

Кращий ігровий хостинг повинен давати можливість користування ігровим сервером цілодобово. Його надають професійні провайдери. Ігрові сервера розміщені в дата-центрах, а інструментом управління є ігрова панель. З її допомогою можна вибрати плагіни і моди, карти, призначити адміністраторів. Інтерфейс панелі максимально зрозумілий. Для досвідчених користувачів сервер має режим з FTP-доступом.

Ігрові сервера необхідні для цілей, який певним чином пов'язані з комп'ютерними іграми (проведення колективних ігор, тренувань команд, змагань і турнірів).

Як правило, для комп'ютерних ігор надають в оренду виділений сервер, то є окреме обладнання. При цьому користувач може змінювати конфігурацію сервера, встановлювати програмне забезпечення. Власник ігрового сервера може займатися адмініструванням сам або довірити його провайдеру.

Хостинг серверів Lineage 2

Одним з популярних серед користувачів запитів останнім часом є хостинг серверів Lineage 2. На сьогоднішній день з цим не існує жодних проблем. Вартість якісної машини значно нижча в порівнянні з попередніми роками. При грі у вас не виникатиме проблем. Техпідтримка обслуговує будь-який якісний L2 хостинг. Замовляючи сучасний Lineage хостинг, ви отримаєте багато переваг: власний сервер, захист від атак хакерів, якісну технічну підтримку, можливість познайомитися з великою кількістю геймерів.

Крім того, запущений хостинг серверів Lineage 2 повинен оновлюватися для того, щоб відповідати вимогам. Так, сервер Lineage 2 оновлюється до Freya, при цьому він отримує елементи High Five. Для того щоб геймерам було максимально цікаво, вводяться поновлення гри. Високий онлайн - ще один показник якості роботи сервера Lineage 2 Freya Deiceland.

Компанія UaHosting надає якісний ігровий хостинг. Ви можете створити свій віртуальний світ на веб-ресурсі, і бути впевненим, що ваш сайт отримає своєчасну технічну підтримку, і буде працювати стабільно і без перебоїв.