This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-31. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
Вівторок 31 липня 2018 р. 02:54 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани

Новини

Владислав Атрошенко: Виграла громада від передачі ТЕЦ в оренду чи втратила?

  Значна частина мереж Чернігівської ТЕЦ відпрацювала свій термін експлуатації двічі. Такі мережі розраховані на 25 років, а будувалися вони в Чернігові в 1960-80-х роках. Аби провести заміну лише магістрального трубопроводу, необхідні сотні мільйонів гривень.
 
  Разом з тим, за роки експлуатації комунального комплексу ТЕЦ орендар замінив менше 1% магістральних мереж і всього 1,37% розподільчих. Кошти він вкладає здебільшого в поточні потреби, які не впливають ні на вартість цілісного майнового комплексу, ні на вартість тарифу. У той же час, основне обладнання морально і фізично старіє.
 
  Про це сьогодні говорилося на Магістратській, 7 під час розширеної міської наради. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на ній публічно задав питання про те, виграла громада Чернігова від передачі в 2002 році міської ТЕЦ орендареві чи втратила?
30 липня 2018 р.

Що теплогенеруючі підприємства Чернігова оновлять до опалювального сезону 2018-2019

  72 млн грн КЕП "Чернігівська ТЕЦ" ТОВ ФІРМИ "ТЕХНОВА" витратить. на підготовку підприємства до опалювального сезону 2018-2019. З них, 65 млн грн буде витрачено на закупівлю нового обладнання для ТЕЦ та на 6,8 млн грн буде зроблено поточного та капітального ремонтів тепломереж. Такі дані озвучив генеральний директор ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» директор КЕП «Чернігівська ТЕЦ» Олексій Щербина на ранковій щотижневій нараді.
 
  За його словами, з цих коштів на ремонт головного обладнання станції буде витрачено 19,4 млн грн (6,7 млн грн на ремонт головних котлоагрегатів (їх 5), 6,9 млн грн на капітальний та поточний ремонт турбогенераторів, 467 тис грн ремонти пилосистеми та 5,3 млн грн на заміну системи турбогенератора №3). Виконання поточного та капремонту електричного обладнання - 6,7 млн грн. 30 млн грн - придбання обладнання, будівельні роботи. 8,5 млн грн - інші роботи.
30 липня 2018 р.

У медичних закладах міста проводиться термомодернізація будівель

  У Чернігові в закладах охорони здоров’я виконуються ремонтні роботи. Зокрема, проводиться термомодернізація будівель: утепляються стіни, ремонтуються покрівлі, замінюються на енергозберігаючі вікна та дверні блоки.
 
  Для зменшення тепловтрат та забезпечення економії енергоресурсів у 3-му поліклінічному відділенні міської лікарні №1 (проспект Миру, 44) здійснюють термомодернізацію будівлі. Працівники ТОВ «Фірма «МЖК-СЕРВІС» розпочали виконувати цей проект у березні й планують його завершити у жовтні.
27 липня 2018 р.

Орієнтовний план основних заходів з 30 липня по 3 серпня 2018 року

  30.07.18 - 08.00
  Розширена нарада із керівниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств міської ради
  (зал засідань міської ради)
  Атрошенко В.А.
27 липня 2018 р.

У чернігівському дитячому садку №26 активно усувають наслідки підтоплення

  Загалом цього літа чернігівський дитячий садок №26 тричі потерпав від зливи. Востаннє – 17 липня – через незавершений ремонт даху. Під час виконання робіт підрядник не передбачив можливих погодних умов і не забезпечив належного захисту від дощу.
  Фірма «ВНВ-2000», що є підрядником з капітального ремонту ДНЗ № 26, всі збитки взяла на себе. Нині вона інтенсивно усуває наслідки негоди.
  - За старим графіком ми мали виконати роботи до листопада. Зараз, коли опинилися в центрі уваги, напевно, здамо до вересня. Ми зняли своїх працівників з інших об’єктів, спрямували до ДНЗ №26, швидко виправляємо ситуацію. Збитки – це наші витрати, вони жодним чином не лягають тягарем на міський бюджет, - наголошує керівник фірми «ВНВ-2000» Андрій Голосюк.
27 липня 2018 р.

У школі №35 - повний апгрейд санвузлів і внутрішніх мереж

З 20 липня в Чернігівській школі №35 розпочався капітальний ремонт санвузлів та інженерних мереж. Цього року капітальний ремонт санвузлів, внутрішніх мереж водопостачання ...

26 липня 2018 р.

Чернігівська школа №35 матиме два сучасних спортивних майданчики

  У цьому році за кошти міського бюджету Чернігова в загальноосвітній школі №35, що в мікрорайоні Масани, тривають роботи по реконструкції стадіону та будівництву нового майданчику для міні-футболу. Вони будуються у відповідності до всіх сьогоднішніх норм. Уроки фізкультури проводитимуться на сучасних майданчиках з початку нового навчального року. Більше ніж 50% робіт по обох об’єктах вже виконано. Завершення будівництва заплановано на 31 серпня, але очікується, що роботи закінчаться раніше.
 
  Що буде на нових майданчиках, вартість їх будівництва та який об’єм робіт вже виконано станом на сьогодні, 26 липня розповів заступник начальника Управління капітального будівництва міської ради Олександр Макаров.
26 липня 2018 р.

Підтоплених зливою 30 червня домогосподарств - 179

  Матеріальна допомога на загальну суму у 95 тисяч грн з міського бюджету буде надана ще 27 постраждалим від підтоплення внаслідок стихійного лиха 30 червня. З них 17 - ті, у яких пошкоджені будинки та покрівлі, та 10 – у яких пошкоджені господарські приміщення. У першому випадку надається допомога по 5 тис. грн, а в іншому - по 1 тис. грн. Про це повідомила начальник фінансового управління міської ради Олена Лисенко сьогодні, 26 липня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.
  За її словами, 152 чернігівцям вже надана така допомога раніше. Загальна цифра – 179 власників, домогосподарства яких зазнали підтоплення внаслідок стихії.
26 липня 2018 р.

АТП-2528 робить основу дороги на вулиці Декабристів

  орожня дільниця комунального підприємства АТП2528 Чернігівської міської ради робить основу дороги на вулиці Декабристів на ділянці від Ревуцького до Мартина Небаби.
 
  Роботи тривають уже тиждень. Вони ускладнюються тим, що на цьому відрізку не було твердого покриття, тому різні комунікації упродовж десятків років прокладались окремо, а не комплексно.
 
  Одночасно працівники КП Водоканал піднімають чи опускають підпорядковані їм шахти на рівень дороги.
 
  Зараз на вулицю Декабристів триває завезення щебеню і облаштування дорожньої коробки.
 
  Як повідомлялося два підрозділи АТП-2528 та проектувальники постійно працюють на вулиці Декабристів.
26 липня 2018 р.

26 серпня - військово-історична реконструкція "Літні бої. Чернігів 1941"

  До 75-ї річниці визволення Чернігова від нацистських окупантів у місті проходитиме військово-історична реконструкція "Літні бої. Чернігів 1941".
  26 серпня о 12.00 на Красній площі відбудеться презентація військової техніки, спорядження бійців радянської та німецької армії. Реконструкцію бою літа 1941 р. проводитимуть з використанням аутентичних зразків техніки та вихолощеної зброї.
26 липня 2018 р.

Всього сторінок (1045)1234 > остання
Анонс

26 серпня - військово-історична реконструкція "Літні бої. Чернігів 1941"


2 вересня - Бізнес-Фест "Разом до успіху" у Чернігові


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.