Проведення технічних робіт

Шановні абоненти!

Зверніть увагу: 2 серпня з 3:00 до 4:00 будуть проводитися планові технічні роботи з модернізації центральної ділянки мережі.

Читати далі

Графік роботи ЦОА на День Конституції

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з Днем Конституції України! Бажаємо завжди пишатися своєю країною, пам’ятати про свої права і поважати будь-який закон.

Читати далі

Новий спосіб оплати послуг – Masterpass

Шановні абоненти!

Мережа Ланет дбає про ваш комфорт, тож відтепер сплатити послуги Інтернет та кабельного телебачення стане ще простіше.

В Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет з’явився новий спосіб оплати – електронний гаманець Masterpass, завдяки якому можна здійснити оплату в один клік.

Читати далі

Купуй ТВ-приставку iNext TV3 у розстрочку та дивись Ланет.TV!

iNext TV3 – зручний пристрій за прийнятну ціну для перегляду Ланет.TV на будь-якому телевізорі з роз’ємами HDMI або RCA («тюльпан»).

Читати далі

Блокування доступу до окремих інтернет-ресурсів

Шановні клієнти!

На виконання Указу Президента України № 126/2018 від 14.05.2018 «Про застосування та скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» інтернет-провайдером Мережа Ланет заблоковано доступ до окремих ресурсів, у тому числі до їхніх субдоменів, строком на три роки.

Читати далі

Зміна вартості додаткових послуг

Шановні абоненти!

Тривалий час ми не змінювали вартості послуг, намагалися надавати максимально комфортні умови користування, використовуючи внутрішні ресурси компанії.

Читати далі

Графік роботи ЦОА на травневі свята

Шановні абоненти!

Просимо звернути увагу на зміни в графіку роботи Центру обслуговування абонентів:

Читати далі

Зміна вартості тарифу «Core»

Шановні абоненти!

У зв’язку зі збільшенням витрат, пов’язаних з виплатами за трансляцію платних каналів (в тому числі й каналів національних медіагруп: «Медіа Група Україна», «1+1 Медіа», «StarLightMedia») та підвищенням вартості авторських прав, змушені повідомити, що починаючи з наступного розрахункового періоду, вартість пакету «Core» підвищиться до 47 грн.

Читати далі

«Законектіть крашанки»

Законектіть крашанки – виграйте ТБ-приставку Xiaomi TV Mi Box 3!

Читати далі

Графік роботи ЦОА у Великодні свята

Шановні абоненти!

У цьому році свято Великодня відзначають 8 квітня. Просимо звернути увагу на зміни в графіку роботи Центру обслуговування абонентів:

Читати далі

Архів новин