Зовнішнє незалежне оцінювання – це тест, якого з хвилюванням чекають усі випускники шкіл, що бажають вступити до вищих навчальних закладів, адже за його результатами оцінюються шанси вступу. Для досягнення максимальних балів при тестуванні ми пропонуємо підготовку з таких предметів:

 

-         українська мова;

-         українська література;

-         історія України;

-         всесвітня історія;

-         математика;

-         фізика;

-         хімія;

-         біологія;

-         географія;

-         іноземна мова.

 

    На заняттях матеріал опрацьовується таким чином, щоб була добре засвоєна кожна тема, затримуючись довше на невідомому та повторюючи уже раніше знане. Ви ознайомитесь з технологією здачі тесту, підготуєтесь психологічно до зрізу знань та спробуєте потренуватися скласти ЗНО за матеріалами минулих років, щоб почуватися впевнено на справжньому тестуванні.

 

     Перевагою освітнього центру є кваліфіковані викладачі, індивідуальний підхід до кожного студента, спеціально дібраний матеріал, сучасна методика викладання, цікаві заняття. Досвід викладачів у підготовці до ЗНО гарантує ефективність навчання для слухачів різних рівнів.

 

    Навчатись можна у групі (до 10 чол.) або індивідуально.

 

    Заняття відбуваються 2 рази/тиждень по 2 ак.години (16 ак. години у місяць,для тих, хто починає підготовку до 1 січня) та 2 рази/тиждень по 3 ак.години (24 ак.години у місяць,для тих, хто починає підготовку після 1 січня).

 

   Графік занять узгоджується з іншими слухачами (у групі)  або викладачем (індивідуально).

 

  Діє знижка – 10% на кожен наступний предмет вивчення.

 

     Ми не обіцяємо додаткові бали при вступі до певних закладів, однак гарантуємо якісні знання для максимальних результатів ЗНО. Усе, що від Вас потрібно – лише бажання вчитися.

 

     Здійсніть свою мрію вступити до омріяного ВУЗу!