УНІКАЛЬНИЙ ТЕРУАР
 
ЗАПРОШЕННЯ НА ЕКСКУРСІЮ
 
ПРОФЕСІОНАЛИ РЕКОМЕНДУЮТЬ

«Артвайнерi»

«Артвайнерi» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в «Артвайнерi» розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

25.07.2018

«Артемівське» - безумовний лідер ринку ігристих вин України

За даними агентства маркетингових досліджень «MRC Brand» в першому півріччі 2018 р безумовним лідером ринку ігристих вин України стала торгова марка «Артемівське».

детальніше
20.07.2018

Вишукана форма кольорових перлин у новому стилі «Артемівське» до дня народження ARTWINERY

Довгоочікуваний рейстайлінг ігристих вин ТМ «Артемівське» відбувся. Жодних олдскульних традицій: прості форми та відтінки віднині лишаються в минулому.
В цьому сезоні на Вас чекає оновлений дизайн етикету на структурованому винному папері. Серед родзинок нового дрес-коду ігристого – актуальна пляшка з темного скла з брендованим чокером на витонченому горлі.

детальніше
04.07.2018

Коллектив ARTWINERY поздравляет директора по производству и качеству Поваляеву Людмилу Анатольевну с юбилеем!

Мы искренне желаем Вам крепкого здоровья, успехов во всех сферах жизни, новых достижений в профессиональной деятельности, благополучия, душевной гармонии и счастья. Пусть каждый ваш день начинается с искренней улыбки и хорошего настроения, а любимая работа приносит радость.

детальніше