This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/lumiere/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-28. The original page over time could change.
Люм'єри! - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

– Позаконкурсна програма Чiлдрен Кiнофесту, 2017

Люм'єри!

Lumière!
Люм'єри!
З 20 Липня 2017
Країна: Франція, 2016
Хронометраж: 90 хв.
Жанр: кіноскарб
Режисер: Луї та Огюст Люм’єри, Тьєрі Фремо

У 1895 році брати Люм'єри створили перший у світі фільм, винайшли кінематограф i познайомили глядачів з мистецтвом кіно. Всесвітньо відомі шедеври або дотепер невідомі скарби – ця добірка відреставрованих стрічок пропонує подорож до витоків кіно. Фільм супроводжується коментарями одного з найбільших фанів кіно всіх часів – директора Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо. Разом з ним класика кіно перетворюється на сучасну комедію, яка потішить малих та дорослих глядачів. Вимикайте світло, кінопригода починається!


ТРЕЙЛЕР

Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

АФИША (JPG)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (MOV)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

Шпигунська гра

Дата релізу: 02 Серпня 2018

Розпал Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету та відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю з Управлінням стратегічних служб.

Жінка на війні

Дата релізу: 16 Серпня 2018

50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології.

Не хвилюйся, він далеко не піде

Дата релізу: 30 Серпня 2018

Зворушлива і надихаюча історія карикатуриста Джона Каллагана, який після автомобільної аварії вчиться заново рухатися, любити і приймати життя у всіх його проявах.

Чоловік, який вбив Дон Кіхота

Дата релізу: 13 Вересня 2018

Режисер, страждаючи в Іспанії над черговим рекламним шедевром, у пошуках натхнення вирушає до села, де 10 років тому знімав свій дипломний фільм – про Дон Кіхота.

Герой мого часу

Дата релізу: 20 Вересня 2018

Молодий Жорік мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі крамниці, модні галереї та «європейські цінності», але поки що Жорік живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів та засмічених під’їздів.

МАНХЕТТЕНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ КОРОТКОМЕТРАЖНИХ ФІЛЬМІВ – 2018

Дата релізу: 27 Вересня 2018

Найбільший у світі інтерактивний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів щорічно збирає заявки від режисерів всього світу і у вересні представляє чергову добірку з 10 фіналістів.