Select Page

Наша діяльність

Latest

Тренінг для ЛБ-жінок

7-8 липня 2018 року в Житомирі за сприяння правозахисного ЛГБТ Центру «Наш Світ» відбувся унікальний тренінг під назвою «Актуальні теми сьогодення в питаннях та відповідях» для ЛБ-жінок Дніпровської, Черкаської, Кіровоградської, Черніговської та Полтавської областей. Організаторами тренінгу виступили Олександра Семенова і Максим Бичинський, члени моніторингової мережі «Наш Світ».

  • Марш рівності 2018: хроніки оголошеної гомофобії

  • “Вбити дракона”

  • Не все так погано у нашій хаті

  • Оприлюднена щорічна доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини за 2017 рік

  • Україна взяла на себе зобов’язання перед міжнародною спільнотою щодо захисту прав ЛГБТ

Більше новин...

Read More News...

Наші публікації

Звіт про злочини на ґрунті ненависті за ознаками СОГІ в Україні у 2017 р. (для щорічного звіту БДІПЛ / ОБСЄ)

Звіт підготовлено в рамках щорічного звіту про злочини на ґрунті ненависті в країнах-учасницях ОБСЄ, що випускається Бюро з демократичних ініціатив та прав людини (БДІПЛ) цієї організації відповідно до вимог БДІПЛ. Даний Звіт відображає якісні та кількісні показники злочинів, скоєних в Україні на ґрунті гомофобії та трансфобії в 2017 р. До нього увійшли задокументовані належним чином кейси, зібрані українськими ЛГБТ-організаціями та активістами, а також взяті з відкритих джерел.

РАЙДУЖНА КНИГА

Одним із перших видань Центру “Наш світ” після його утворення стала “Блакитна книга” (2000 рік), що була присвячена “всебічному огляду становища геїв i лесбійок в сучасній Україні, а також порівняльному аналізу зміни ситуації для гомосексуалів в країні та за її межами”. З того часу минуло вісімнадцять років, і наше нове видання відображає зміни, що сталися за цей період у становищі ЛГБТ людей в нашій країні разом з кардинальними змінами в цій сфері у масштабі всього людства.

Всі публікації...

Read more...

Наші сервіси



Правова консультація для ЛГБТ: (095) 273-03-09

Оголошення

  • Запрошуємо ЛГБТ активісток/ів приєднатися до нашої моніторингової мережі

Центр “НАШ СВІТ” є членом