This version of the page http://iom.org.ua/ua/tender-UA20-2017-136 (193.193.193.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-20. The original page over time could change.
Тендер на надання послуг технічного обслуговування та ремонту, постачання оригінальних запасних частин і витратних матеріалів для автомобілів марки «Land Rover», «Volkswagen» та «Toyota» (UA20-2017-136) | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграціїї
Агентство ООН з питань міграції
Міграція для загального блага

Про нас

Тендер на надання послуг технічного обслуговування та ремонту, постачання оригінальних запасних частин і витратних матеріалів для автомобілів марки «Land Rover», «Volkswagen» та «Toyota» (UA20-2017-136)

Тема: Тендер на надання послуг технічного обслуговування та ремонту, постачання оригінальних запасних частин і витратних матеріалів для автомобілів марки «Land Rover», «Volkswagen» та «Toyota» (UA20-2017-136)
Опубліковано: 25.09.2017
Стан: закрите
Дата завершення: 
16.10.2017

Увага тендер подовжено.

Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні (надалі іменується "МОМ в Україні") має намір найняти Постачальника послуг для реалізації Місіi Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні, а тому оголошує цей Запит пропозицій (ЗП).

МОМ в Україні, через свою Комісію з оцінки тендерних пропозицій і контрактів (надалі іменується "Комісією"), запрошує Учасників тендеру надати Технічну та Фінансову пропозицію щодо наступних Послуг: технічного обслуговування та ремонту, постачання оригінальних запасних частин і  витратних матеріалів для автомобілів марки «Land Rover», «Volkswagen» та «Toyota». Участники тендеру можуть подавати пропозиції як по всім маркам автомобілів, так і по одній/двох з них. Детальніша інформація про послуги, які будуть надаватися, наведена у Технічному завданні (ТЗ), що додається.

Бюллетень № 1

Постачальник послуг обиратиметься відповідно до описаних у цьому ЗП процедур вибору на основі якості та вартості.

ЗП включає наступні документи:

Розділ І. Запрошення до участі

Розділ ІІ. Інструкції для Учасників тендеру

Розділ ІІІ. Технічна пропозиція - Стандартні форми

Розділ ІV. Фінансова пропозиція - Стандартні форми

Розділ V. Технічне завдання

Розділ VІ. Стандартна форма Контракту

Пропозиції необхідно вручити Комісії особисто або надіслати поштою на адресу: вул. Затишна, 13, Одеса, 65012, Україна не пізніше, ніж 16:00 16 жовтня 2017 р. Пропозиції подані з запізненням розглядатися не будуть.

Комісія залишає за собою право прийняти або відхилити будь-яку пропозицію, а також у будь-який момент анулювати процес відбору та відхилити усі пропозиції. При цьому Комісія не матиме жодних зобов’язань перед Учасниками тендеру.

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

 

 

Публікації