(044) 392 27 47, (044) 392 27 42

Про компанію

Завод “ОБОЛОНЬ” було побудовано на місці, де знаходиться 13 артезіанських свердловин чистої води з юрського горизонту на глибині 290 метрів. За мінералізацією та компонентним складом вона належить до класу природних столових вод, які позитивно впливають на життєдіяльність людського організму. Компанія і сьогодні використовує ці джерела у виготовленні усієї своєї продукції.

 

Протягом свого існування Корпорація “ОБОЛОНЬ” постійно впроваджує ряд інноваційних технологій у виробництво. В дію вводиться перша в Україні лінія розливу безалкогольних напоїв у пляшки ПЕТ. Для забезпечення якості продукції задіяно чотири потужні фільтраційні установки, виконані німецькою фірмою KHS.

 

За результатами лабораторних досліджень, які щорічно проводять служби санітарно-епідеміологічного контролю, вода, з якої “ОБОЛОНЬ” виготовляє напої, відповідає Державним санітарним нормам та стандартам Європейського союзу 98/83/EC. Проби води із усіх артезіанських свердловин були досліджені у багатьох установах, зокрема Інституті геологічних наук, де було затверджено, що вона не містить токсичних речовин та відповідає усім вимогам стандарту питної води.

 

“ОБОЛОНЬ” - це українська компанія, яка працює виключно на виготовлення якісної продукції, щоб задовольнити кожного зі споживачів, та гідно представляти свою країну у світі.

0 товар(ів)
Замовити зворотній дзвінок