Клінінг

Професійне прибирання приміщень, прибирання офісів, прибирання банків або клінінг — це комплекс послуг, що дозволяє власникам підприємств підтримувати імідж своєї компанії на найвищому рівні.

докладніше..
Технічне обслуговування

Мультисервісна компанія Impel Griffin Group забезпечує повний спектр послуг, пов'язаних із забезпеченням безпроблемної експлуатації різноманітних технічних об'єктів комерційної нерухомості.

докладніше..
Аутстаффінг

Аутстаффінг від Імпел Гріффін — це виконання всіх функцій по нарахуванню і виплаті заробітних плат і податків, проведення кадрового адміністрування, рішення спірних питань з персоналом, проходження перевірок і т. д. 

докладніше..
Кейтерінг

Імпел Гріффін пропонує послуги організації харчування співробітників у будь-яких форматах, обслуговування різних варіантів корпоративних і приватних заходів — банкетів, фуршетів, барбекю та ін.

докладніше..
Пральня

Прання спецодягу — сучасна, комплексна послуга, яка дозволяє постійно мати в наявності і містити в порядок робочий одяг персоналу, заощаджуючи кошти і не відволікаючись на рішення непрофільних питань.

докладніше..
Благоустрій територій

Непрерывный поиск и отслеживание надежных и выгодных предложений на рынке позволяет Импел Гриффин предлагать полный спектр качественной химии и средств гигиены нашим клиентам, с учетом их потребностей и бюджета.

докладніше..