НОВИЙ PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT RIFTER – це автомобіль зі стилем, що поєднує в собі надійність і елегантність. Якщо Ви пристрасно любите подорожі, з RIFTER Ви відчуєте себе як вдома в будь-якій обстановці, будь то міські джунглі або незаймані куточки природи.
Пропорції автомобіля ідеально збалансовані завдяки короткому горизонтальному капоту, високо розташованої поясний лінії і укороченим свесам. Рейлінги на даху автомобіля, як частина дизайну, ретельно вбудовані в конструкцію і призначені для кріплення різних предметів.
Новий PEUGEOT RIFTER запозичує стилістичні та функціональні характеристики у позашляховиків: високий дорожній просвіт, великі колеса, широкий дверний поріг, пластикові накладки на порогах і колісних арках.

Оформлення салону нового PEUGEOT RIFTER так само унікально. Відмітна риса PEUGEOT i-Cockpit® – гармонійний, сучасний внутрішній простір з балансом чітких ліній, інтуїтивного застосування технологій і бездоганної якості обробки.
PEUGEOT i-Cockpit® дає досвід водіння, який визнаний більш ніж чотирма мільйонами користувачів. Комплекс фірмових технологій забезпечує комфорт і зручність інтуїтивного водіння кожен день. І все це завдяки таким компонентам:
• Компактне кермо;
• 8-дюймовий сенсорний екран в межах Вашої досяжності і поля зору;
• Проекційна панель на лобовому склі, щиток приладів з хромованою окантовкою і елегантними червоними стрілками. Приладова дошка оснащена кольоровим дисплеєм для легкого зчитування необхідних даних в будь-який час доби.

Новий PEUGEOT RIFTER створений на платформі EMP2, відомої своїми динамічними якостями. Робота конструкторів дозволила поліпшити задню підвіску, щоб вона відповідала вимогам комфорту і витримувала навантаження. Саме вона забезпечує PEUGEOT RIFTER комфорт і якість на новому, висококласному рівні.
Поліпшене зчеплення з дорогою забезпечується передньою підвіскою Pseudo MacPherson, а також задньою підвіскою з поперечною балкою.

Над архітектурою автомобіля та оптимізацією його маси була пророблена колосальна робота – все зроблено для того, щоб знизити рівень викидів CO2 і оптимізувати споживання палива в різних режимах руху.
Двигуни відповідають екологічному стандарту Євро 6.c і вже приведені у відповідність зі стандартами Світової організації узгодженої процедури випробування транспортних засобів малої вантажопідйомності на викиди – включаючи і наступний випробувальний цикл.

PEUGEOT RIFTER буде офіційно представлений на Женевському автосалоні 2018 і вже в вересні надійде в продаж в дилерські центри по всьому світу. Автомобіль виготовляють на заводах в м. Віго (Іспанія) та м. Мангуальде (Португалія).