Громадська приймальня

Адреса:
01004, м. Київ, вул. Пушкінська, 32, А (Шевченківський район)
Телефон:
537-07-53
Години прийому:

.

Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні:

Громадська організація «Київ – молодіжне місто» (ідентифікаційний код 40143738) Керівник: Козяр Олександр Іванович

Помічники-консультанти

  • Боровенко Дмитро Володимирович
  • Заболотна Ірина Олександрівна
  • Зюзько Олексій Федорович

Депутати Київради

Антонєнко
Леонід
Васильович
Дата народження:
09.10.1978
Фракція:
Депутатська фракція «Об’єднання «Самопоміч»
Посади:
Постійна комісія Київської міської ради з питань власності
Голова комісії
Рішення/Проекти рішень

Проект рішення Київської міської ради

Проект рішення Київської міської ради №1894 (Про запровадження електронного врядування (e-governance) у сфері оренди комунального майна міста Києва)
Проект рішення Київської міської ради №1832 (Про надання статусу скверу земельній ділянці площею 2247,85 кв.м., що розташована за адресою: пров. Генерала Доватора, 3, 5, 7 у Голосіївському районі міста Києва )
Проект рішення Київської міської ради №1184 (Про питання повернення частини нежитлових приміщень середньої загальноосвітньої школи №319 ім. Валерія Лобановського м. Києва)
Проект рішення Київської міської ради №1154 (Про особливості конкурсного надання в оренду майна територіальної громади міста Києва з метою розміщення приватних закладів освіти)
Проект рішення Київської міської ради №593 (Про окремі питання використання нежитлових об'єктів комунальної власності спеціального призначення )
Проект рішення Київської міської ради №2431 (Про продовження строку дії договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади міста Києва у буд. №13 А на вул. Полярній )
Проект рішення Київської міської ради №2348 (Про надання інформації стосовно кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб, що претендують на отримання прав на землю чи майно територіальної громади міста Києва)

Рішення Київської міської ради

Рішення №361/4425 (Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 21 квітня 2015 року № 415/1280 "Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва")
Рішення №509/3516 (Про запровадження та безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Києва програмного комплексу "VlasCom")
Рішення №21/4085 (Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 21 квітня 2015 року № 415/1280 "Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва")

Сторінки

  • 1
  • 2
  • наступна ›
  • остання »
Біографія

Народився в м. Одесі.

 

Освіта

У 2009 році отримав ступінь магістра з європейського права у Редингському університеті (Англія), у 2000 році закінчив Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «правознавство». У 2003 році закінчив аспірантуру Одеського національного університету ім. І.І. Мєчнікова за спеціальністю «філософія гуманітарного знання».

 

Професійний досвід

з вересня 2015 року по теперішній час – приватно практикуючий адвокат

з січня 2015 року по вересень 2015 року – Директор департаменту реєстраційних питань і ліцензування Національного банку України.

з 2011 року по 2014 рік – радник Юридичної фірми «Саєнко Харенко», м. Київ

з 2004 року по 2010 рік – юрист, старший юрист юридичної фірми «Астерс» (колишня назва «Шевченко Дідковський і партнери»), м. Київ

з 2000 року по 2004 рік – юрист юридичної фірми «АНК», м. Одеса

 

Громадська діяльність

Член правління Асоціації правників України, Голова Комітету корпоративного права і фондового ринку Асоціації правників України. Засновник і голова журі стипендіальних конкрурсів для студентів-юристів юридичних фірм “Астерс” (з 2005) і “АНК” (з 2002). Автор законодавства про встановлення і розкриття кінцевих власників банків, перевірки їх майнового стану і 10-річної заборони для власників збанкрутілих банків на створення нових банків (2015). Співавтор законів про захист прав інвесторів (2015), про доступ до судових рішень (2005).

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Рішення Київської міської ради
    Про питання заборгованості перед ПАТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України"
  • Рішення Київської міської ради
    Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Києва ділянок автомобільних доріг загального користування державного значення
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 05.09.2014 № 55/55 "Про заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на території міста Києва"
  • Рішення Київської міської ради
    Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» Кібі В. М.
  • Рішення Київської міської ради
    Про звернення Київської міської ради до Верховної ради України щодо внесення змін до законодавства України
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 08 лютого 2018 року № 21/4085«Про внесення змін до рішення Київської Міської ради від 21 квітня 2015 року № 415/1280 «Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва»
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про передачу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРЛАЙТ КОМПАНІ» для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель та об'єктів дорожнього сервісу на вул. Петра Вершигори, 2 у Дніпровському районі м. Києва А-23979
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про створення Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про оголошення природної території ландшафтним заказником місцевого значення «Зелене озеро»
  • Проект рішення Київської міської ради
    «Про першочергові заходи з відновлення комплексу водних об’єктів у Голосіївському лісі (НПП «Голосіївський») та їх захисту від негативного антропогенного впливу»