Надійне електропостачання на підприємстві, офісі, житловому будинку - запорука безперебійної роботи виробництва, а також затишного і комфортного проживання в житловому будинку. Але за електропостачанням стоять відповідні організації, які надають ці послуги.

Якщо вам необхідно провести в свій приватний будинок електрику, для цього потрібно буде отримати дозвіл на підключення до мережі АК «Харківобленерго», який повинен видати відповідну дозвільну документацію на процес. Компанія «Energy group» допоможе вам в цьому непростому питанні і зробить процедуру підписання договору максимально прийнятною докладніше.

Як отримати умови на електропостачання

Коли виникає необхідність підготовки проектної документації на будівництво задуманого об'єкта, ніяк не обійтися без електропостачання.

Все починається з розрахунку техніко-економічних витрат, в результаті яких буде визначена кількість необхідної потужності електропостачання для конкретного підприємства, житлового комплексу або окремої будівлі. Після цього виникає питання отримання Технічних умов в АК «Харківобленерго».

Замовник і спеціаліст АК «Харківобленерго» розглядають заяву про те, яка кількість електроенергії потрібна для експлуатації певного об'єкта. Спільними зусиллями розробляється і проводиться узгодження проекту на електропостачання у Харкові. Тепер замовник розробляє кінцевий проект розрахунку потужностей електропостачання і демонструє його постачальникам енергії для отримання ТУ в «Харківобленерго». Спростити процес ви можете, звернувшись в компанію «Energy group», яка допоможе максимально швидко отримати Технічні умови і інші дозвільні документи для підготовки договору.

Розробка проекту об'єкта з урахуванням отриманих ТУ

Будівельні норми і правила (БНіП), розроблені в нашій країні, чітко регламентують усі параметри і норми проектування розділу проекту «Електротехнічне забезпечення об'єкта». Якщо мова йде про виробництво, то тут враховуються нюанси роботи електроустаткування і всіх технологічних схем виробництва, починаючи з пристрою трансформаторної підстанції (якщо це необхідно) і закінчуючи закруткою останньої лампочки освітлення.

Робоча документація в будівництві включає в себе питання підключення та експлуатації електропотужностей об'єкта і роботи електроприладів. Енергонавантаження проходять відповідну експертизу фахівців.

Оформлення дозвільної документації настає відразу після того, як замовник і енергопостачальник домовляються про обсяги електроенергії і канали її доставки докладніше. Процес цей довготривалий і складний. Самому замовнику впоратися непросто. Тому краще скористатися послугою фірми, яка зробить все за вас і виконає роботу «під ключ».

Спеціалісти «Енерджі груп», в першу чергу, допоможуть вам в такому питанні, як узгодження проектної документації в службах по лінії АК «Харківобленерго», а це ПТО, РЕМ, служба розподілу мереж і т.п. Результатом успішного ряду узгоджень і виконання цього комплексу адміністративно-технічних заходів стане готовність замовника до укладання договорів на електропостачання в Енергозбуті Харкова.

Щоб укласти відповідний договір на електроенергію, замовнику потрібно підготувати ряд документів. Після їх оформлення проводяться останні суто технічні контрольні заміри напруги в мережі і показників роботи електроустаткування на об'єкті. По завершенню цього процесу можна укладати такий бажаний договір на споживання електроенергії з АК «Харківобленерго» і Енергозбутом Харкова. Спростіть весь процес, звернувшись до справжніх професіоналів своєї справи - компанії «Energy group». Фахівці фірми виконають всю роботу за вас швидко і надійно.

докладніше