This version of the page http://uaa.org.ua/yarmarok-proektiv/ (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Ярмарок проектів
Карта сайту > Головна> Ярмарок проектів

Ярмарок проектів

Відбувся маштабний захід - Ярмарок проектів ААУ!



07 лютого 2018 в готелі Русь відбувся  цікавий  захід Асоціації адвокатів України "Ярмарок проектів ААУ", де вперше за 12 років своєї роботи асоціація вирішила офіційно презентувати всі проекти, які будуть реалізовані в 2018 році.

Ініциатором проекту виступила Голова Наглядової Ради ААУ- Дмитрієва Ольга Леонидівна.

(Ред. Закон і Бізнес) " Одночасна презентація проектів ААУ відбувається вперше. І не лише для асоціації, але й для подібних організацій в Україні. Мета проведення ярмарку збігається із гаслом асоціації: «Ми відкриті для всіх адвокатів». Дійсно, щороку ААУ організовує чимало різноманітних заходів і адвокати можуть обирати, на якому з них бути присутніми. Та часто адвокат не відвідує той чи інший захід, тематика якого могла би бути йому корисною. Плануємо коротко висвітлити основні питання, які охоплюватимуться нашими форумами, розповісти про умови участі в конкурсах, роботу комітетів та нові проекти ААУ.

Сподіваємося, що інформація, представлена широкому колу адвокатів, допоможе їм зорієнтуватись у роботі асоціації у поточному році. Ми розраховуємо зацікавити колег, які матимуть бажання долучитися до проектів ААУ як співорганізатори, партнери, донори. Також маємо на меті ознайомити з роботою ААУ адвокатів, які не є членами асоціації, аби вони могли оцінити її діяльність".

Захід відкрили президент ААУ Зоя Ярош та віце-президент Віталій Мацелюх, які відзначили про важливість мети, яку переслідує Асоціація своєю щоденною роботою – допомога адвокатам в реалізації професійної діяльності, сприяння захисту та гарантуванню їх прав та підкреслили, що Асоціація адвокатів України відкрита для всіх.

Голови комітетів ААУ презентували свої комітети та закликали присутніх учасників приєднюватися до комітетів. Серед присутніх в залі були директора юридичних компаній, PR директора та маркетологи. 

До вашої уваги буклет ААУ, де ви можете ознайомитися з проектами :

Асоціація адвокатів України виражає щиру вдячність всім  учасникам заходу та запрошує на заходи!

ГЕНЕРАЛЬНІ ПАРТНЕРИ



ПАРТНЕРИ КОМІТЕТІВ



ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ