Головна


Ласкаво просимо на T-REX 2018!

Виставка T-REX є головним майданчиком країни для презентації усіх новинок і останніх розробок в галузі друку, технологій виробництва реклами, обміну досвідом та вивчення потреб клієнтів. T-REX представляє устаткування, технічні рішення, матеріали і витратні матеріали для друку і виробництва реклами.

Відвідувачі — власники, керівники та технологи друкарень, рекламно-виробничих фірм і видавництв — традиційно приходять на виставку в пошуках всього нового, що з'явилося за рік на поліграфічному ринку.

Попередня виставка продемонструвала тенденцію до пожвавлення поліграфічного бізнесу в Україні. В 1,5 рази зросла площа експозиції та зацікавленість до неї з боку відвідувачів. Сегмент рекламної друку продовжує зростати, а, отже, друкарні будуть все активніше оновлювати парк обладнання і впроваджувати нові технології, домагаючись високої якості продукції і оптимізуючи витрати на її виготовлення. Саме тому на T-REX 2018 затребувані сучасні рішення для друку і виробництва реклами. А нові експозиції на стику друку, фотографії, виробництва відеоконтенту і мистецтва привернуть ще більш цікаву аудиторію відвідувачів.

Запрошуємо виробників та постачальників обладнання, матеріалів і технологій для друку і виробництва реклами взяти участь у виставці T-REX і продемонструвати ринку можливості вашої компанії!

T-REX традиційно пройде разом з виставкою реклами і маркетингу REX 2018.


ОРГАНІЗАТОР
ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР

ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

  Прес-релізи

Поліграфія DPI — типографія цифрового друку

REX CASE — завжди актуальна комбінація рекламних інструментів

Багато друкуєте? Реєструйтеся на отримання оптового прайсу та замовляйте друк за найкращими цінами