This version of the page http://www.kandevelopment.com/ua/news/specproject-kan/ (77.87.196.34) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Старт спецпроекту: Сусіди KAN | Новини | KAN Development
  • Головна
  • Про компанію
  • Проекти
  • Послуги
  • Новини
  • Контакти
РУС ENG

01.06.2018

Старт спецпроекту: Сусіди KAN


Компанія KAN розпочинає суперпроект "Сусіди KAN", який допоможе ближче познайомитись з крутими мешканцями наших проектів, та дізнатись досі невідомі та цікаві факти з їхнього життя.

Інколи ми зовсім не здогадуємося, що поруч із нами живуть місцеві супергерої – ресторатори, кондитери, актори, співаки, спортсмени чи митці. Можливо ваша сусідка поверхом нижче, прокидається о третій ранку, щоб пекти капкейки, а сусід через стіну щодня готується до міжнародного змагання з бодібілдингу? Ми зібрали для усіх киян історії успіху та мотивуючі розповіді від людей, натхненних своєю справою, які створюють разом з нами Київ мрії у наших житлових комплексах: Комфорт Таун, Централ Парк, Файна Таун та Республіка.

Цим спецпроектом ми хочемо не лише познайомити вас із цікавими киянами, але і надихнути вас розпочати нові справи та полюбити своє місто і людей, які в ньому живуть. Для кожної людини її помешкання – це також і люди поруч, які стають постійним джерелом емоцій. Тому KAN створює комфортне житло, в якому хочеться думати ширше, робити інакше. У нас оселя не закінчується порогом квартири, а продовжується середовищем, де хочеться створювати круті ідеї та знаходити нових друзів. Наші квартали це середовище, яке притягує найкреативніших людей та заряджає їх на нові історії успіху в Києві нашої мрії, який ми так любимо.
Вже зовсім скоро ми познайомимо вас із першими героями нашого спецпроекту "Сусіди KAN" ;) 
KAN створюй із нами!

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

ІНШІ НОВИНИ


Коментар Ігоря Ніконова Першій Шпальті щодо ринку нерухомості Києва

Гімназія А+ за збереження навколишнього середовища

Ігор Ніконов розповів телеканалу НТН на що звертати увагу при виборі новобудов у Києві

"Шеф-кухар – це капітан на кораблі, творець і лідер" – Дар'я Барабанщикова, ресторатор і бренд-шеф

ШУКАЄМО ДІЛЯНКИ ДЛЯ НОВИХ ПРОЕКТІВ

ОРЕНДА ПЛОЩ