This version of the page http://ictv.ua/programs/ (104.25.202.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-08. The original page over time could change.
Телепрограма ICTV на сьогодні, завтра, на тиждень
PGRpdiBjbGFzcz0iaWN0dl9hX2JveCI+PGNlbnRlcj48c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMzE4IiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IklDVFZfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ie3JlcGxhY2VfbWV9IiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+PC9jZW50ZXI+PC9kaXY+
  • Укр
  • Рус
  • Головна
  • Факти
  • Проекти
  • Відео
  • Онлайн
  • Укр
  • Рус
Вхід Реєстрація

Телепрограма

ПН
02 Липня
ВТ
03 Липня
СР
04 Липня
ЧТ
05 Липня
ПТ
06 Липня
СБ
07 Липня
НД
08 Липня
04:10Анекдоти по-українськи Архів програмOnline

Анекдоти по-українськи

Вам набридли російські жарти про тещ, коханців та Штірліца? Ви вже стовідсотково знаєте, що чоловік раніше повернеться з відрядження, а неслухняний Вовочка наробить шкоди? Тоді цей проект ICTV саме для вас!

04:58Факти. Інформаційний випуск НовиниOnline

Факти. Інформаційний випуск

“Факти” на ICTV - інформаційна програма, яка має п’ять розширених випусків протягом доби.

05:26Інсайдер ПубліцистичніOnline

Інсайдер

«Хто знає, той не говорить, хто говорить, той - не знає». Багато століть тому так сказав знаменитий китайський мудрець Лао Цзи. В «Інсайдері» - все навпаки. Ми знайшли тих, хто знає, і готовий говорити. Ці люди - «інсайдери», так називають «знавців», «посвячених», «професіоналів», тих хто знає. Знає іноді занадто багато.

07:14Ніконов і Ко СеріалиOnline

Ніконов і Ко

Коли міліція безсила, він виходить на слід ... не встаючи з інвалідного крісла. Герой психологічного детективного серіалу «Ніконов і Ко» - геніальний слідчий з обмеженими можливостями та поганим характером, але унікальними аналітичними здібностями і чудовою логікою. Отримавши під час завдання травму хребта, Сергій Ніконов не здається. І, не виходячи з квартири, розслідує справи, на яких начальство поставило хрест.

09:08Відділ 44 СеріалиOnline

Відділ 44

Чи можна затримати вбивцю без єдиного пострілу, зловити втікача без гонитви, заарештувати злочинця без бійки? Низку хвилюючих детективних історій продовжить серіал «Відділ 44». Його герої - не найкращі кулаки, а кращі уми. І кожен - кращий в своїй спеціальності. Вони не менти - не крадуть, чи не підкидають докази. Вони справжні лідчі - компетентні, чесні, сучасні. Їх девіз - «Спочатку подумай».

12:03На трьох СеріалиOnline

На трьох

Гумористичне скетч-шоу «На трьох» — це запальні жарти та кумедні історії, які підказує саме життя. Всього три актори в кадрі — і величезна порція добірного гумору. Персонажі «На трьох» добре знайомі глядачам — це звичайні лікарі, даішники, поліцейські, офісний «планктон». 24 серії, десятки комічних історій, години сміху — у новому проекті «На трьох» від «Дизель Студіо»!

12:44Звіримо час НовиниOnline

Звіримо час

12:45Факти. Інформаційний випуск НовиниOnline

Факти. Інформаційний випуск

“Факти” на ICTV - інформаційна програма, яка має п’ять розширених випусків протягом доби.

13:00На трьох СеріалиOnline

На трьох

Гумористичне скетч-шоу «На трьох» — це запальні жарти та кумедні історії, які підказує саме життя. Всього три актори в кадрі — і величезна порція добірного гумору. Персонажі «На трьох» добре знайомі глядачам — це звичайні лікарі, даішники, поліцейські, офісний «планктон». 24 серії, десятки комічних історій, години сміху — у новому проекті «На трьох» від «Дизель Студіо»!

14:41Згадати все ФільмиOnline

Згадати все

Цей чоловік працює простим будівельником. У нього є власна квартирка у не найкращому кварталі міста. В принципі, головного героя кінокартини «Згадати все» влаштовує його життя. Весь час чоловіка переслідує дивне відчуття. Йому здається, що він здатний на більше. Але з якихось причин минулий досвід було стерто з його пам'яті. Якось йому на очі потрапляє компанія, яка обіцяє своїм клієнтам втілити у життя будь-яку фантазію. Герой вирішує скористатися послугами цієї організації. Чоловік успішно проходить перевірку. І ось настає найвідповідальніший момент.

16:54Початковий кодOnline

Початковий код

Минуту назад капитан армии США Колтер Стивенс был в афганской пустыне, и вдруг он просыпается в чикагском пригородном поезде. Все вокруг него, похоже, знают как он здесь оказался, хотя сам он ничего не понимает. За несколько минут поезд взрывается. После смерти от взрыва, он видит стены изолированной камеры и своего "контролера" - человека который ставит ему непонятные вопросы. В памяти Стивенса ответы на них всплывают сами собой. Со временем Колтер узнает, что он оказывается стал частью секретного правительственного проекта, технологии которого позволяют перенестись в тело любого человека за восемь минут до ее смерти. Нахождение смертника в поезде становится первым заданием для героя фильма...

18:45Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою ПубліцистичніOnline

Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою

«Факти тижня» - завжди свіжий і гострий погляд на життя в країні та у світі. Підсумковий інформаційний проект покликаний зробити інформаційне і публіцистичне мовлення каналу логічно завершеним.

20:38Карате-пацанOnline

Карате-пацан

Дванадцятирічний Дре Паркер (Джейден Сміт) разом з матір'ю-одиначкою переїжджає з Детройта до незнайомого Пекіна, не знаючи мови і місцевих традицій. Тут він зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Проте, окрім її батька, хто не схвалює їх дружбу через культурні забобони, на його шляху встає банда хуліганів на чолі з Ченом, хто володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його - зустрітися з ворогом на грандіозному турнірі бойових мистецтв, що наближається. У цьому хлопчику вирішує допомогти знавець бойових мистецтв містер Хан (Джекі Чан).

Дивитися онлайн

23:42Операція “Горгона” Серіали

Операція “Горгона”

Закінчилася Сталінградська битва. Радянська Армія готує широкомасштабну стратегічну наступальну операцію під кодовою назвою «Багратіон». За тиждень до початку операції стає відомо, що німці замінували всі підступи до міста N. Заміновані дороги, мости, ліси.

03:32Морська поліція: Новий Орлеан

Морська поліція: Новий Орлеан

Історія роботи служби кримінальних розслідувань ВМС у Новому Орлеані, місті, яке є магнітом для військовослужбовців у відпустці, бажаючих як слід розважитися.


Топ відео

  • 44:54

    ICTV

    Багач – Бідняк – 3 випуск – Артем Лукашев

  • 12:17

    ICTV

    Фінансує сепаратизм: все, що Ви не знали про сміттєву мафію в Україні – Секретний фронт, 04.07.2018 ...

  • 21:49

    ICTV

    Королева сміттєзвалищ: як можна заробити мільйони на непотребі – Секретний фронт, 04.07.2018

  • 12:25

    ICTV

    Як власники звалищ перетворюють українців на рабів – Секретний фронт, 04.07.2018

Гарячі матеріали

  • ICTV

    Телеканал ICTV організував турнір з пляжного волейболу

  • ICTV

    Культова трилогія «Володар перснів» на ICTV

  • ICTV

    Прем’єра фільму «Рятувальники Малібу» на ICTV

  • ICTV

    ТОП-3 образи Вікторії Сеник

Свіжі відео

  • 44:57

    ICTV

    Антизомбі – випуск від 06.07.2018

  • 17:55

    ICTV

    Павуки в банці: чому будівельники «русского мира» розкуркулюють ...

  • 08:31

    ICTV

    Операція «хвилинний оргазм»: як в Кремлі фейками націю ...

Ведучі каналу

  • Олена Фроляк

  • Костянтин Стогній

  • Вадим Карп’як

  • Оксана Соколова

  • Оксана Гутцайт

Дивіться на ICTV

  • ЗАРАЗ В ЕФІРІ
    Карате-пацан

  • Операція “Горгона”

    23:42

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
ICTV входить в групу STARLIGHTMEDIA, яка об'єднує 15 компаній
Вгору
    Ще