This version of the page http://www.terrafood.ua/media/ (213.160.144.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-07. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Новини

Новини

Вітаємо переможця акції «Скарби Тульчинки»
04 липня 2018
2 липня о 12:30 на каналі YouTube у прямому ефірі відбулося вручення головного призу – золотого зливку в акції «Скарби Тульчинки».

Трансляцію розіграшу можна побачити на...
Дізнатися більше...
Сир&Стік – молочний снек від ТМ Ферма
23 червня 2018
Новинка «Сир&Стік» – це плавлений сир з хлібними паличками гріссіні. Смачний, поживний та корисний снек для молоді, яким зручно смакувати находу.

Тінейджери, студенти, молоді та динамічні хлопці та дівчата ведуть активний спосіб життя, тому постійно потребують енергію. До того ж, молодь намагається дотримуватись здорового способу життя та зменшує споживання солодощів. Саме для них «Сир&Стік» - це прекрасний несолодкий сирно-хрусткий снек, що містить білок та кальцій.
Дізнатися більше...
ТМ Біла лінія – учасник 26-го «Пробігу під каштанами»
25 травня 2018
З метою популяризації здорового способу життя та корисного харчування ТМ Біла лінія цьогоріч бере участь у 26-му заході «Пробіг під каштанами». Крім того, можливість долучитися до вирішення проблеми здоров'я дітей, надихає колектив співробітників компанії до забігу, бо навіть маленька лепта у велику справу може врятувати життя.
Дізнатися більше...
BIFIDUS – МАМАленька підзарядка
15 травня 2018
В минулому році ТМ Біла лінія випустила лінійку унікальних продуктів BIFIDUS, де пробіотики, пребіотики та вітамін D3 поєднані з йогуртом у смачний та корисний коктейль. Комбінація трьох важливих компонентів для здорового харчування та нові освіжаючі смаки йогурту у зручному форматі 250 г втамують не тільки голод, а і спрагу. Це революційний функціональний продукт, який немає жодних аналогів в Україні!
Дізнатися більше...
Якість продукції ТМ «Біла лінія» перевірено у Європі
01 травня 2018
На початку 2018 року виробник продукції ТМ «Біла лінія» отримав результати перевірки всього асортименту продукції від міжнародної мережі лабораторій «Eurofins». Європейська експертиза підтвердила відповідність показників якості всіх молочних продуктів ТМ «Біла лінія» згідно програми моніторингу.
Дізнатися більше...
Продукція «ТЕРРА ФУД» на виставці Gulfood у Дубаї
04 квітня 2018
У лютому 2018 року компанія «ТЕРРА ФУД» вже вп'яте взяла участь у міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв Gulfood у м. Дубай. В цьому році представлений асортимент нашої продукції був сфокусований на плавленому сирі та правленому сирному продукті, закусках, спредах, топленому та натуральному маслі, розсільному сирі тощо. Оскільки виставка націлена на країни Перської затоки, то нашою продукцією цікавились представники ОАЕ, Саудівської Аравії, Іраку, Кувейту, а також Лівії, Пакистану та ін.
Дізнатися більше...
З радістю інформуємо Вас, що довгоочікувані вантажі продукції «ТЕРРА ФУД» на експорт до Нігерії вже дісталися нового континенту.
04 квітня 2018
Контракт із новими партнерами було підписано ще у листопаді 2015 року, після чого розпочалася тривала процедура сертифікації NAFDAC (Національна Агенція Федеративної Республіки Нігерія). В рамках сертифікації виробничі майданчики компанії відвідали інспектори вищеназваної агенції по управлінню та контролю за продуктами харчування та ліками. Тоді представники NAFDAC ознайомилися з технологіями виробництва різних видів продукції, взяли участь у дегустаціях та були приємно вражені високою якістю та смаковими характеристиками продукції «ТЕРРА ФУД». Також інспектори відзначили високий рівень гігієни та підготовки спеціалістів.
Дізнатися більше...
90 років традиціям якості Тульчинського маслосирзаводу
02 квітня 2018
10 квітня Тульчинський маслосирзавод святкує визначний ювілей - 90-річчя від дня заснування підприємства. За цей час Тульчинський маслосирзавод (ТМСЗ) став лідером вітчизняного виробництва вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей. ТМСЗ виробляє більш ніж 20% усього вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей на ринку України, якість яких підтверджена міжнародною сертифікацією. Продукція заводу користується великим попитом не тільки на батьківщині, а і за кордоном, про що свідчить широка географія експорту до 45 країн світу.
Дізнатися більше...
Родина помандрує на Мальдіви
11 січня 2018

Протягом листопада та грудня тривала Акція «Мальдіви чекають» від ТМ ФЕРМА. Учасникам пропонувалось купувати плавлені сири «Ферма», збирати бали та реєструвати чеки. На переможців чекало безліч грошових призів щотижня, а у фіналі окрім грошової винагороди на щасливчика чекав супер-приз – мандрівка родиною на Мальдіви.

Дізнатися більше...
Що потрібно, щоб зробити плавлений сир «ФЕРМА»?
01 грудня 2017
На це питання відповідає новий телевізійний ролик, який вже з'явився в ефірі по всій Україні. З метою просування ТМ «Ферма» у категорії плавлених сирів команда маркетингу ТЕРРА ФУД працювала над створенням теплого емоційного іміджу бренду в сприйнятті споживача. А лейтмотивом нового ролика виступає натуральність продукту та смак.
Дізнатися більше...