(044) 593-39-29
Підключитися
ua ru
ua ru
  • Для дому
  • Для офісу

Постійний доступ в Інтернет без обмежень і проблем — необхідна умова продуктивної роботи як для працівників організацій, так і для домашніх користувачів. Якщо швидкість з'єднання знижується, виконувати роботу повноцінно стає неможливо, а вимушені затримки обертаються розчаруванням і чималими збитками для користувачів. Компанія «ФРІНЕТ» забезпечує високошвидкісний інтернет у селі Троєщина і ви можете не сумніватися в бездоганній якості послуг.

Зверніться у «ФРІНЕТ», щоб підключитися до мережі Інтернет на вигідних умовах.

Компанія використовує обладнання від провідних виробників, а кваліфіковані та досвідчені співробітники проводять його налаштування та встановлення без затримок у часі.

Зробіть вибір на користь компанії «ФРІНЕТ» та користуйтеся ресурсами глобальної мережі без обмежень.

Причини обрати саме «ФРІНЕТ»

Відсутність переплат

  • Абонентам села Троєщини – вигідні умови. Компанія регулярно проводить акції та надає знижки на свої послуги.

Потужне обладнання

  • Щоб забезпечити безперебійну роботу мережі, «ФРІНЕТ» використовує обладнання провідних виробників: ZTE, Cisco, D-link та інших. Завдяки цьому, навіть при високому навантаженні мережі, інформація передається без падінь швидкості і без перебоїв.

Професійна установка

  • Співробітники компанії мають великий досвід роботи і проводять монтажні роботи у найкоротший термін. Мережа постійно вдосконалюється і модернізується, а будь-яке питання вирішується в найкоротший строк.