This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-okupacia-krimu (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-05. The original page over time could change.
Окупація Криму — новини України та світу - Укрінформ

Окупація Криму

4 липня

Російська влада Криму продала три «націоналізованих» санаторії

Російська влада Криму продали за 1,5 млрд рублів (близько 620 млн грн – КР) акції санаторіїв «Місхор», «Дюльбер» і «Ай-Петрі», які після «націоналізації» перебували у державній власності.

3 липня

Денісова зустрілася з дружиною затриманого "екс-чиновника" анексованого Криму

До Уповноваженого ВР з прав людини Людмили Денісової під час особистого прийому громадян звернулась дружина затриманого в Україні "екс-чиновника" анексованого Криму.

США не скасують санкції проти Росії до повернення Криму Україні

США не визнають російську спробу анексувати Крим.

1 липня

Порошенко: Світ вимагає звільнення Сенцова і всіх політв’язнів

Вся світова спільнота вимагає звільнення українського режисера Олега Сенцова та всіх українських політв’язнів, які утримуються на окупованих територіях та в російських тюрмах.

Радник Трампа поговорив з Путіним про вибори в США та Крим

Радник Білого дому з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що під час зустрічі з президентом РФ обговорив втручання в американські вибори 2016 року і діяльність РФ у світлі майбутніх виборів до американського Конгресу.

Українських моряків випустили з ФСБ у Криму, але паспорти не повернули - адвокат

Українським морякам із затриманого в Чорному морі рибальського судна не пред’явили звинувачень в анексованому Криму та відпустили з прикордонного управління ФСБ.

29 червня

В окупованому Криму ФСБшники відпустили водія дружини Джемілєва

Російські силовики в Сімферополі відпустили водія дружини Мустафи Джемілєва Ахтема Мустафаєва після обшуку і затримання в Бахчисараї.

28 червня

РФ зачищає Крим від небажаних, лояльних до України жителів - правозахисник

Росія в Криму вже чотири роки реалізує політику зачищення територій від небажаних громадян, зокрема лояльних до України, а також заселяє Крим лояльним до себе населенням, задовольняючи свої неоімперські, небезпечні для всієї Європи, інтереси.

26 червня

Денісова: РФ не відповідає на запити щодо затриманих в Криму українських рибалок

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова не відповідає на запити Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової з приводу екіпажу затриманого біля берегів Криму українського судна «ЯМК-0041».

21 червня

“Екс-міністру охорони здоров'я" окупованого Криму продовжили арешт

Херсонський міський суд у четвер продовжив термін тримання під вартою колишньому "міністру охорони здоров'я" окупованого Криму Петру Михальчевському до 5 липня 2018 року.

16 червня

Польські туристи в окупований Росією Крим не їздитимуть - польський дипломат

Потік туристів з Польщі в Україну зростає, проте польські туристи в анексований Росією Крим не їздитимуть.

15 червня

"Суд" у Криму відхилив скаргу в справі кримського татарина, якого катувала ФСБ

"Суд" в окупованому Криму відхилив скаргу адвоката Еміля Курбединова на дії прокурора у справі кримського татарина, якого катували, Рената Параламова.

Трамп каже, що може зустрітися з Путіним цього літа

Дональд Трамп пояснив свій заклик про повернення Росії до формату G8 тим, що, на його думку, можливість такого спілкування дозволить розв'язувати міжнародні проблеми, як це відбувається, зокрема, з Північною Кореєю.

Балуха етапують до Сімферополя - активіст

Стан здоров'я незаконно засудженого у Криму українця Володимира Балуха, як і раніше поганий. Незважаючи на це, його збираються етапувати із селища Роздольне до Сімферополя.

Ми не будемо реагувати на плітки щодо слів Трампа про "російський Крим" - МЗС

У Міністерстві закордонних справ не реагуватимуть на непідтверджену інформацію про нібито висловлювання президента США Дональда Трампа щодо "російського Криму". 

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-