This version of the page http://www.uden-s.ua/ua/preimushestva_uden-s/ (31.131.27.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-05. The original page over time could change.
Переваги систем електричного опалення UDEN-S
Головна
Продукція
Ціни
Сертифікати
Переваги UDEN-S
Відгуки клієнтів
Безкоштовний розрахунок
Як придбати
Монтаж опалення
Експлуатація та гарантія
Запитували? Відповідаємо!
Цікаво про опалення
Теплі новини
Будівельникам і проектанам
Стати дилером
Вакансії
Контакти

Переваги опалення UDEN-S

Яку б систему опалення ви, не замислюючись, вибрали для себе? З упевненістю установили б в кімнату дитини? Порадили б друзям? З гордістю похвалитися колегам? Яким же характеристикам має відповідати система опалення, щоб влаштувати всіх і кожного?

Ми опитали населення, ознайомилися з думками експертів цієї галузі. І були вражені: відповіді не просто повністю збіглися - вони в точності повторюють бачення ідеальної системи опалення нашими спеціалістами.

Отже, опалення повинне бути Універсальним і зручним. UDEN-S:

  • Дуже легкий і швидкий монтаж (демонтаж) - у приміщення площею 60 м2 система встановлюється не довше одного робочого дня. При цьому ваш ремонт не постраждає, не буде видимих пошкоджень інтер'єру. Монтаж можна робити поетапно, що особливо зручно на великих об'єктах, або якщо ви спочатку хочете переконатися в ефективності обігрівачів.
  • Управління системою повністю автоматизироване и максимально просте, у кожній кімнаті встановлюється індивідуальна температура - забудьте про задуху в одній кімнаті та холодну підлогу - в іншій.
  • З системами опалення UDEN-S вам не потрібно турбуватися про додаткові площі для котельної, про вентиляційне обладнання - вони просто не потрібні.
  • Тепло відчувається вже з перших хвилин роботи, кімнати прогріваються швидко, адже вам не треба чекати, доки нагріється повітря у всьому приміщенні. Також обігрівачі UDEN-S прекрасно зарекомендували себе в якості додаткового чи локального опалення.

Опалення обов'язково повинне бути Доступним і економічним. UDEN-S:

  • Ви відчутно (в 1,5-2 рази) заощадите на встановленні опалення, оскільки немає витрат на котел, теплоносій, дороге щорічне обслуговування. Також будете приємно здивовані цінами, адже вони за певних переваг на 10% нижчі, ніж у конкурентів із аналогічною продукцією.
  • Необхідна розрахункова потужність системи опалення UDEN-S в 1,5-2 рази менша, ніж конвекційної. Вся система працює у середньому лише 5-7 годин на добу.
  • В експлуатації обігрівачі UDEN-S до 60% економніше у порівнянні з іншими системами опалення.

Для нас важливо, щоб опалення було Екологічним. UDEN-S:

  • Все обладнання виготовлено виключно з екологічно чистих природних матеріалів. На відміну від конвекційних систем UDEN-S не пересушує повітря, не виділяє продуктів горіння і водяної пари, не створює в приміщенні протягів і циркуляції пилу, усуває вологість і плісняву. Ви не будете турбуватися про своє здоров'я й здоров'я своїх рідних.

Ми обираємо систему опалення, котра Надійна та безпечна. UDEN-S:

  • Система пожежобезпечна (є висновок ГДПБ МНС України), її можна надовго залишати без нагляду.
  • Інфрачервоне тепло абсолютно не шкідливе, обладнання сертифіковане й рекомендоване МОЗ України для дитячих, дошкільних і лікувальних закладів.
  • Гарантія виробника - 5 років, ресурс безперервної експлуатації - 25 років - ви не віднесете обігрівачі на звалище після одного-двох опалювальних сезонів.

Нам хочеться, щоб система плюс до всього була Стильною і сучасною. UDEN-S:

  • Усі обігрівачі тоненькі, елегантні, доступні в різних кольорах і відтінках. З UDEN-S ви легко підберете обігрівачі до будь-якого стилю інтер'єру - від строгого мінімалізму й хай-теку до дорогої класики та інтер'єрів у стилі ампір.

Зверніться до нас по вказаним контактам. Ми дамо відповіді на всі ваші запитання і компетентно допоможемо прийняти рішення, про яке ви не пошкодуєте.

P.S. А згодом...

Уявіть, ввійшовши в дім з пронизливого холоду після напруженого трудового дня, ви присядете на диван зі склянкою кави чи чаю і розслабитеся в приємній, затишній обстановці. В офісі працівники припинять мріяти про теплу ковдру. А молоді матусі з радістю позбудуться клопоту за своїх малюків, що так полюбляють бавитися на підлозі босоніж.

Представниці прекрасної половини людства нарешті втілять мрії про цілісну картину свого інтер'єру, де врахована кожна деталь. І побачать обігрівачі стильними й незамінними елементами інтер'єру, родзинками будь-якого приміщення.

Система опалення UDEN-S зробить ваш бізнес успішнішим - будь-то магазин, офісне приміщення, банк або ресторан. Адже це важлива деталь загального дизайну, котра як частина корпоративного стилю та іміджу компанії також має свою цінність.

Новини Компанії
  • 03.07.2018
    Нова, неймовірно творча, колекція керамогранітних обігрівачів UDEN-S - "ART"!
  • 03.07.2018
    Бренд UDEN-S переміг у другому етапі конкурсу!
  • 27.06.2018
    З Днем Конституції!
Ми найбільш відкритий до
спілкування завод обігрівачів!
Приєднуйтеся до нас
в соціальних мережах: