This version of the page http://www.goloseevsky.com/about (194.247.13.116) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-04. The original page over time could change.
Про нас
ПРО КОМПАНІЮ

Автомобільний центр
«Голосіївський»

МАЄ ДАВНЮ, НАСИЧЕНУ
ВИДАТНИМИ ПОДІЯМИ
ІСТОРІЮ

19
61
— 1961—

Перший директор Левицький Ярослав Михайлович очолив підприємство, яке тоді називалося «Міська станція №2 з ремонту легкових автомобілів громадян міста».

У 70-десяті роки це була спеціалізована СТО №3 по обслуговуванню автомобілів ВАЗ, яка потім, в 1983 році була переведена на Столичне шосе, 90.

19
93
— 1993 —

У 1993 році тут було засновано спільне українсько-японське підприємство «Ніссан - Україна».

АВТОМОБІЛЬНИЙ ЦЕНТР «ГОЛОСІЇВСКИЙ» Є ПЕРШИМ ОФІЦІЙНИМ ДИЛЕРОМ NISSAN, А ТАКОЖ ОДНИМ З НАЙБІЛЬШИХ ДИЛЕРСЬКИХ ЦЕНТРІВ RENAULT, ZAZ В УКРАЇНІ.

20
17

Ми пропонуємо повний спектр послуг з придбання, оформлення, обслуговування та ремонту автомобілів. Наша робота побудована таким чином, що б максимально швидко і професійно задовольнити Ваші потреби.

Сьогодні ми сміливо можемо заявити, що наш досвід - найкраща рекомендація для найвимогливіших клієнтів! Численні партнери відзначають надійність і стабільність працюючи з нами.

Тест-драйв

Наші фахівці відділу продажів завжди готові запропонувати Вам широкий модельний ряд автомобілів Nissan, Renault, ZAZ і нададуть Вам можливість провести тест-драйв будь-якого вподобаного Вам автомобіля. А фахівці відділу кредитування - унікальні умови кредитування, розроблені спеціально для Вас.

ГарантІйне
обслуговування

Автомобільний центр «Голосіївський» здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів марок Nissan, Renault, ZAZ, KIA.

Trade-in

До ваших послуг програма Trade in, яка дозволяє обміняти Ваш старий автомобіль на новий, з доплатою різниці в ціні. Trade in - зручний механізм обміну автомобіля для людей, які цінують свій час! 

Додаткове
обладнання

Крім того, висококваліфіковані фахівці дільниці сервісного обслуговування виконають всі види робіт: ремонт та технічне обслуговування автомобілів, гарантійний ремонт, встановлення додаткового обладнання, відновлювальний ремонт будь-якої складності.

Автомобільний центр "Голосіївський" - це сучасний технічний центр з високим рівнем оснащення, професіоналізмом персоналу та якістю обслуговування. Пропонуємо Вам більше 20 000 найменувань оригінальних запасних частин і аксесуарів для автомобілів.

Наша гордість:

Ми пишаємося тим, що багато наших співробітників мають 20-30-річний безперервний стаж роботи на підприємстві. Особливою увагою заслужено користується наш ветеран Мотронич Микола Володимирович, який працює на підприємстві з 1963 року і сьогодні виконує досить відповідальні роботи, пов'язані з ремонтом та обслуговуванням паливної апаратури.   

Чекаємо Вас щодня за адресою: м.Київ, вул. Героїв Оборони, 4 (орієнтир – ст.м. Виставковий Центр)

   Завжди Вам раді!

НАЩІ  ПАРТНЕРИ: