This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-04. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
Середа 04 липня 2018 р. 16:22 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани

Новини

У Чернігові триває ремонт доріг

  У Чернігові тривають роботи по відновленню дорожнього покриття. Наразіі проводиться середній поточний ремонт з укладанням суцільного шару асфальтобетону по вул. О. Молодчого від вул. Шевченка в напрямку 5 Кутів. Тут зранку укладається вирівнюючий шар асфальту. Далі - ще буде верхній шар.
 
  Окрім вул. О. Молодчого ремонтується ділянка дороги Гетьмана Полуботка (від вул. О. Молодчого вздовж університету) - тут також проводиться середній ремонт.
04 липня 2018 р.

З 9 по 13 липня перекриватиметься вулиця П’ятницька

  З 9 по 13 липня, у зв’язку з проведенням аварійних робіт КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА» з ліквідації прориву тепломережі, що прокладена по вул. П’ятницькій, дана вулиця перекриватиметься на ділянці від проспекту Перемоги до вулиці Київської. Рух автотранспорту по ній тимчасово призупиняється.
 
  Тролейбуси на маршруті № 1 «Вокзал – Сіверянка» об’їжджатимуть цю ділянку дороги, де проводиться ремонт, таким чином: вулиця П’ятницька – проспект Перемоги – проспект Миру – вулиця І. Мазепи і далі за своїм маршрутом.
 
  Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки: «Проспект Перемоги» (вул. П’ятницька) і «Вулиця П’ятницька».
04 липня 2018 р.

Про ліквідацію наслідків стихії – з перших вуст

  Про те, як справилися комунальні служби і рятувальники з наслідками циклону говорили у програмі "Позиція" на телеканалі «Дитинець». У ній взяли участь заступник Чернігівського міського голови Андрій Черненко та начальник Чернігівського міського відділу управління ДСНС України в Чернігівській області Петро Дьогтяр.
 
  Вони також повідомили - чому затопило автостоянку на вул. Мартина Небаби, у якому стані ливнева каналізація в місті, чи буде відшкодування постраждалим. Також глядачам розповіли про те, як містяни організувалися і допомагають тим, хто потерпів від негоди найбільше.
04 липня 2018 р.

Чернігів поступово долає наслідки руйнувань стихійного лиха

  Після сильної зливи у Чернігові 30 червня, яка підпадає під класифікацію як надзвичайна ситуація місцевого рівня, проводиться відповідна робота щодо визначення загальних збитків та необхідної допомоги для усунення наслідків руйнувань.
 
  Про те, які кроки вже зроблені та які подальші роботи проводяться у місті, йшла мова у прямому ефірі телеканалу «Новий Чернігів» у програмі «Медіакратія» вчора 2 липня. У зустрічі взяли участь заступники міського голови Андрій Черненко, Олександр Атрощенко, керівники комунальних підприємств міста та служб з ліквідації надзвичайних ситуацій, депутати міської ради.
03 липня 2018 р.

Чернігівська ливнівка після аномальної зливи пропустила воду з вулиць за 3 години

  Мало хто знає, що міська система відведення дощових і талих вод (вона ж «зливова каналізація» або «ливнівка») охоплює всього 20% площі Чернігова. На решті території вода стікає вниз по природніх і спеціально влаштованих при будівництві схилах. Сумарна довжина підземних труб чернігівської ливнівки – всього 63 км, а тільки доріг у місті – 365 км. Глибина закладання цих труб – від 2 до 5 метрів. І, до речі, саме у зливовій каналізації прокладаються труби найбільшого діаметру в порівнянні з іншими мережами.
 
  Окрім того, ливнівка в основній частині міста, крім Масанів, будувалася мінімум 30 років тому, коли скрізь було набагато більше відкритого ґрунту ніж зараз. А земля все-таки вбирала воду і потреба у водовідведенні була меншою.
03 липня 2018 р.

Чернігівводоканал шукає проектанта для будівництва першої в Чернігові станції знезалізнення

  КП «Чернігівводоканал» шукає інженерно-проектну організацію, яка допоможе виконати проект на «Будівництво станції знезалізнення води на насосній станції водопроводу №2 «Подусівка» розташованої на землях Новобілоуської сільської ради Чернігівського району, Чернігівської області».
  Питання наявності осаду заліза в питній воді, що подається в розподільчу мережу Чернігова зі свердловин водопровідно-насосної станції ВНС-2 «Подусівка» стає з роками все гострішим. За даними лабораторних досліджень, рівень заліза в воді бучакського горизонту зростає, не дивлячись на те, що такі заходи, як промивка мереж, фахівці КП «Чернігівводоканал» проводять не лише планово, а й позапланово. На жаль, вони дають лише тимчасовий результат, який, до того ж, нівелюється відсутністю промивок будинкових мереж.
03 липня 2018 р.

Громадські організації Чернігова збирають допомогу постраждалим від негоди

  Про залучення небайдужих громадян до організації допомоги постраждалим від сильної зливи, що сталася 30 червня та спричинила підтоплення і руйнування окремих будинків, говорили 2 липня на брифінгу в чернігівському прес-центрі «Чиста політика».
  Представники громадських об’єднань закликали друзів, колег та небайдужих чернігівців допомогти постраждалим людям, які потребують нашої уваги та підтримки.
  Зокрема, депутат Чернігівської міської ради, керівник КЗ «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр № 2» та представник ГО «Міський молодіжний центр «Жменя»» Регіна Гусак повідомила, що майже відразу, коли сталося стихійне лихо, розпочався збір необхідних речей для постраждалих. Почали відгукуватися небайдужі люди, які й надихнули на створення централізованого окремого штабу по збору цих речей.
  - За вихідні ми зібрали чимало як продуктів харчування, так й інших нагальних речей, які були передані до пункту обігріву по вул. Декабристів та мешканцям гуртожитку на вул. Текстильників, 23. Телефонували також і з інших адрес.
  Наразі збір необхідних речей продовжується. Вже визначений перелік пріоритетних речей, - сказала Регіна Гусак.
  Пункт збору: проспект Перемоги, 183 - Чернігівський навчально-реабілітаційний центр № 2 - з 9 до 17 години.
03 липня 2018 р.

Протоколи засідань комісії з ліквідації надзвичайної ситуації, що сталася в Чернігові 30 червня

  Протоколи засідань міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, які відбулися 30 червня та 2 липня в Чернігівській міській раді.
03 липня 2018 р.

Чому підтопило вулицю Десняка?

  Надзвичайна ситуація утворилася після великої ранкової зливи 30 червня і в кількох будинках у кінці вулиці Десняка. Вона знаходиться нижче школи № 10 і музею Коцюбинського.
  Там, поруч з будинком №29 по вулиці Попудренка проходить нитка дощової ливнівки, яка вбирає воду, зокрема, і біля басейну на проспекті Перемоги.
  Внаслідок великої зливи мішки земляного укріплення новозбудованого 5-квартирного будинку (зліва від двору 10 школи, за будинком 29 вул. Попудренка) потрапили в ливнівку, і забили її. Вода вийшла на поверхню і затопила частину приватних будинків, на вулиці Десняка. А нижче, зведені будівлі, перекрили вільний скид води.
03 липня 2018 р.

Увага! 3 липня – одноденне перекриття руху по вул. Молодчого (зміни в русі громадського транспорту)

  З 3 по 4 липня в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття на вул. Молодчого, на ділянці від просп. Перемоги до вул. Шевченка (з перекриттям перехрестя вулиці О. Молодчого з вулицею Г. Полуботка), рух автотранспорту по вулиці О. Молодчого тимчасово призупиняється.
 
  Вносяться зміни до схем руху міських автобусних маршрутів № 7, 14, 15, 25, 42.
 
  Автобуси проїжджатимуть вказану ділянку таким чином:
02 липня 2018 р.

Всього сторінок (1035)1234 > остання
Анонс

11 липня: конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування


2 вересня - Бізнес-Фест "Разом до успіху" у Чернігові


Міський Палац культури: репертуар на червень


Молодь Чернігова запрошується до табору «Перехрестя-Юнь-2018»


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.