This version of the page http://dzyga.com/lmp/ (185.69.155.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-03. The original page over time could change.
Березіль – лабораторія міждисциплінарних практик

перфоманс СТАЙНА ГЕНІНҐСЕМА

перфоманс ШАХАРА МАРКУСА

перфоманс НОПАВЕН СІРІВЕЧКУЛ

перфоманс ЯНУША БАЛДИҐИ

перфоманс ВОЛОДИМИРА КАУФМАНА

перфоманс МОНКХОЛА ПЛАЙНБЕНЧЕНҐА

перфоманс ТОМАША ШРАМИ

перфоманс САНДРИ ДЖОНСТОН та АЛІСТЕРА МАКЛЕНАНА

10 ДНІ ПЕРФОМАНСУ

десяті ДНІ ПЕРФОМАНСУ

ШКОЛА ПЕРФОМАНСУ 2017

програма ПРИСУТНІСТЬ/ВІДСУТНІСТЬ Януша Балдиґи

програма ПОШУК ШЛЯХІВ Сандри Джонстон та Алістера Макленана

перфоманс Marta Bosowska

перфоманс Михайло Барабаш

перфоманс Зірка Савка_Роман Хрущ

перфоманс SANMU

лекція-перфоманс Володимира Кауфмана

майстер клас Marta BOSOWSKA

перфоманс To Yeuk

У Львові відбулись десяті Дні Перфомансу

28 серпня – 3 вересня 2017 р. відбулись Дні Мистецтва Перфоманс у Львові – перший в Україні фестиваль арт-перфомансу. Цього року на фестиваль приїхали митці з Таїланду, Норвегії, Великобританії, Ізраїлю, Польщі та України.

Особливе значення для фестивалю має експериментальна навчальна програма – Школа Перфомансу, покликана формувати нову генерацію українських перфомерів. Цього року навчання проводилось за двома навчальними програмами. Програму «Присутність/відсутність» вів відомий польський перфомер та незмінний викладач Школи Януш Балдиґа. Програму «Пошук шляхів» – професорка Сандра Джонстон та професор Алістер Макленан з Ольстерського університету.

Окрім показів перфомансів, під час фестивалю відбувались зустрічі з митцями, лекції, відеопокази, майстер-класи. Завершились Дні Перфомансу дискусією за участі перфомерів України та інших країн, мистецтвознавців, організаторів, учнів Школи Перфомансу та глядачів, які упродовж фестивалю відвідували перфоманси.

ДНІ мистецтва перфоманс у Львові 2017 [відео]

Фестиваль розширює географію учасників та продовжує знайомити з новими тенденціями арт-перфомансу. За десять років фестиваль створив своє середовище, яке цікавиться, сприймає та аналізує перфоманс.

Continue reading

ШКОЛА перфомансу 2017 [відео]

Цього року ми отримали чи не найсильніший випуск за всі роки. Як зазначила Сандра Джонстон, майстер-клас не домінував над кінцевою роботою учнів, але давав поштовх для виникнення власних ідей. Це свідчення того, що тут вчаться, насамперед, мислити. А це саме те, чого ми прагнемо.

Continue reading

10 ДНІ ПЕРФОМАНСУ

28 серпня – 3 вересня 2017 р. відбулись Дні Мистецтва Перфоманс у Львові – перший в Україні фестиваль арт-перфомансу. Фестиваль щороку демонструє унікальні перфомативні практики та є простором спілкування перфомерів різних культур, поколінь та шкіл.

Continue reading

ПРОГРАМА ДНІВ ПЕРФОМАНСУ

! УВАГА: локації перфомансів можуть визначатись спонтанно. Уточнюйте інформацію у FB-події ДНІ Мистецтва Перфоманс 2017. Програма перфомансів розпочинатиметься щодня о 18:00 перед ДЗИҐОЮ : Вірменська,35

Continue reading

ДНІ мистецтва перфоманс у Львові 2017 [відео]

ШКОЛА перфомансу 2017 [відео]

Березіль – рух;
і коли він ним перестане бути, заперечить своїй назві – взагалі перестане існувати.

Він – вільна асоціація на динамічних гаслах. Він – процес.
І він не в театрі тільки, навіть не в мистецтві, а в культурі, в житті.
Театр йому найближчий, тому що «Березіль» відповідає емоціонально на всі свої усвідомлення

Л е с ь   К у р б а с

Партнери і організатори