This version of the page http://vn.20minut.ua/Zdorovya (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-01. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Вінниці - 20 хвилин Вінниця

Здоров'я

Кількість «жертв» шкільного випускного зросла. Вже 62 людини у лікарні

Как проверить молоко. Ногти, йод и пипетка вам в помощь

Покупая молоко на рынке или в магазине задумываетесь ли вы о его качестве? А что может быть не так? Ну в лучшем случае...

photo_camera
Місце, де життя тільки не починається: за дверима Вінницького хоспісу

Побували там, звідки майже нікого не виписують. Де людей об'єднує те, що усі вони невиліковно хворі. Там є ліфт, який...

Ходити босоніж та носити менше одягу. Як врятуватися від спеки

Страшенна спека та відсутність дощів змушує вінничан шукати способи як остудитися. Городяни радять пити багато води, часто...

Супрун розповіла про небезпеку електронних сигарет. А що курите ви? (ОПИТУВАННЯ)

На своїй сторінці в соцмережі Facebook виконуюча обов'язки голови МОЗ Уляна Супрун попередила про небезпеку електронних сигарет.

Понад 604 тисячі жителів області уклали декларації із сімейними лікарями

У Вінницькій області з початку кампанії «Лікар в кожну родину» зареєстровано 604 тисяч 978 декларацій. На минулому тижні з медичним супроводом визначились 46 тисяч 920 жителів Вінниччини.

Перший спортивний АТОМ-HUB у Вінниці - незабаром відкриття (Новини компаній)

За лічені дні на наше місто чекає важлива спортивна подія. Відбудеться відкриття спортивного хабу на базі фітнес центру АТОМ. Наші гості матимуть змогу отримати знижку на абонементи до 60%.

Що таке катаракта? (Новини компаній)

Однією з причин пониження зору є катаракта. Це захворювання пов’язано з помутнінням кришталика — нашої природної лінзи, яка знаходиться за зіницею ока. В нормі вона прозора і вільно пропускає світло до сітківки. Коли ж з`являються помутніння, доступ світла перекривається і зір може порушитись від незначних змін до сліпоти.

У лікарню Пирогова куплять за 97 мільйонів хірургічне обладнання

На придбання обладнання для хірургічного корпусу обласної лікарні імені М. Пирогова виділили гроші. Це 97 мільйонів гривень.

Врятувати життя дворічної Насті зможуть ізраїльські лікарі. Родині потрібна допомога

Насті Гондзель всього 2 роки і 8 місяців, а їй вже поставили діагноз відкрита артеріальна протока, кардіоміопатія та некомпактний міокард лівого шлуночка. При такому діагнозі потрібна пересадка серця, проте у батьків з’явилась надія на безопераційне лікування.

Про проблеми лікування та профілактики цукрового діабету говорили у Вінниці

Президент Міжнародної діабетичної федерації професор Нем Чо 13 червня завітав до Вінниці.

Гроші підуть за пацієнтом у вінницькі медзаклади, починаючи з липня

З першого липня всі п'ять центрів первинної медико-санітарної допомоги Вінниці та 144 заклади країни почнуть працювати за новими стандартами. Уперше сімейні лікарі, педіатри та терапевти будуть надавати чіткий перелік послуг, а держава буде платити за це. Якщо ж у лікарні первинної допомоги захочуть отримати гроші іншим шляхом - благодійними внесками, оплатою аналізів тощо... фінансування не буде

У МОЗ показали де у Вінниці не можна купатись (КАРТА)

Центр громадського здоров’я оприлюднив карту не рекомендованих для купання пляжів та рекреаційних зон Вінниці та України.

Маленькому Микиті потрібна допомога: $150 тисяч, аби побороти важку форму ДЦП

Микиті Добровольському всього 3 роки і його діагноз – дитячий церебральний параліч. Хлопчику необхідна довга та вартісна реабілітація в Китаї. Батьки та волонтери придумують різні способи як зібрати необхідні кошти і один із них – благодійний аукціон зустрічей із відомими вінничанами.  

«Купатись ніде, скрізь одна гидота» Вінничани про те, де поплавати на природі

Запитали вінничан, коли останнього разу вони купались у відкритих водаймах.

Свіжий випуск

№ 26 від 27 червня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up