ЗАХОПЛЮЮЧА ДИНАМІКА

F SPORT

Кожна модель F SPORT бере натхнення від суперавтомобілів LFA, RC F або GS F, підсилюючи вже і так виразний зовнішній вигляд модельного ряду Lexus більш спортивним стилем. Філософія Lexus F втілена в кожному автомобілі F SPORT за допомогою виразного дизайну екстер'єру, спортивними кріслами і винятковою плавністю ходу – все це привертає увагу і дає відчуття приємного збудження для вас як водія.

ДИЗАЙН ЕКСТЕР'ЄРУ F SPORT

Стилізація форми і обробки Lexus F SPORT створена, щоб звертати на себе увагу своєю відмітною веретеноподібною радіаторною решіткою, комірчастими вставками і хромованими деталями. Великі повітрозабірники охолоджування гальм і аеродинамічні закрилки внизу переднього бампера, що створюють притискне зусилля, підкреслюють цілеспрямовану і агресивну зовнішність автомобіля. Унікальні легкосплавні диски і стримані емблеми F SPORT завершують сміливий дизайн, що нагадує спортивні прототипи зі знаменитої гоночної траси Фудзі.

  • ВИНЯТКОВІ ДИСКИ І РЕГУЛЬОВАНА ПІДВІСКА

    Дизайн легкосплавних дисків призначений для низькопрофільних шин для бездоганного зчеплення з дорожнім покриттям при проходженні поворотів. Компоновка як передньої, так і задньої підвіски сконструйовані для поліпшення плавності руху і ходових якостей.

  • ВИНЯТКОВИЙ ПЕРЕДНІЙ БАМПЕР І РАДІАТОРНІ РЕШІТКІ

    Виразна стільникоподібна веретеноподібна радіаторна решітка та унікальний бампер, передня частина автомобіля F SPORT, що впадає в очі, – все це підкреслює сміливу і агресивну завершеність дизайну. Широкий, низько опущений цілісний спойлер доповнений двома окремими зовнішніми сітчастими решітками.

ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕР'ЄРУ F SPORT

Ексклюзивні регульовані крісла, механічно оброблені алюмінієві педалі і кермо у дусі F SPORT – все підкреслює спортивний вигляд інтер'єру нашого модельного ряду F SPORT. Займіть своє місце за кермом у майстерно виконаному кріслі і ви відчуєте, як кожна деталь в автомобілі нерозривно пов'язує вас з автомобілем в одне ціле і додає вам спортивний настрій.

  • ВИСОКОКОМФОРТАБЕЛЬНЕ КРІСЛО

    Надійно підтримуючи вас в області попереку і плечей під час проходження крутих поворотів, дизайн крісла F SPORT забезпечує більш ґрунтовну і покращену посадку. Красиві прошиті вручну деталі крісла виконані нашими майстрами такумі.

  • СПОРТИВНИЙ ДИСПЛЕЙ

    На приладову панель спортивного дизайну F SPORT виводиться вся необхідна для руху інформація, і у вас у будь-яку мить завжди «під рукою» дані про роботу автомобільних агрегатів. Підключена до системи вибору режиму руху багаторівнева приладова панель може мінятися залежно від настройок режиму руху.

    Зверніть увагу: ця опція доступна на вибраних автомобілях в модельному ряду Lexus.

  • СПОРТИВНЕ КЕРМО ТА ПЕДАЛІ

    Ергономічне спортивне кермо з емблемою F SPORT всередині обшите перфорованою шкірою і доповнене клавішами перемикання передач, що знаходяться на ньому. Під своїми ногами ви відчуєте механічно оброблені алюмінієві педалі, що нагадують спортивну спадщину моделей F SPORT, які забезпечують надійне зчеплення з ногою.

    Зверніть увагу: ця опція доступна на вибраних автомобілях в модельному ряду Lexus.

ВИБЕРІТЬ СВОЮ МОДЕЛЬ F SPORT

Легкопізнавальний стиль модельного ряду F SPORT представлений у всіх автомобілях Lexus, включаючи компактний гібрид Lexus CT, купе-кабріолет Lexus RC і позашляховик Lexus RX. Прийшов час ухвалювати рішення: виберіть для себе нашу модель F SPORT.

  • RX

    КРОСОВЕР КЛАСУ «ЛЮКС»

    Гібридна силова установка або бензиновий двигун
  • GS

    СЕДАН З ЧУДОВИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ

    Бензиновий двигун
  • IS

    ДИНАМІЧНИЙ СПОРТИВНИЙ СЕДАН

    Гібридна силова установка або бензиновий двигун
  • RC

    КУПЕ-КАБРІОЛЕТ З ТУРБОДВИГУНОМ

    Бензиновий двигун