Особливості Hyundai Grand Santa Fe

Надійна концепція

Новий Grand Santa Fe призначений для тих, хто цінує винятковий комфорт під час подорожей. Покращена керованість за будь-яких дорожніх умов, новий виразний дизайн екстер'єру, розширений список необхідних водієві опцій, зручні крісла для семи пасажирів - цей автомобіль дарує незабутні відчуття кожного дня.

Динамічний та обтічний

Динамічний стиль преміум-класу Grand Santa Fe уособлює унікальну філософію дизайну Hyundai - Fluidic Sculpture.

Злиття мистецтва та технологій

Витончений дизайн кузову забезпечує ідеальне поєднання виняткового спортивного вигляду та високої продуктивності позашляховика.

Система кругового огляду

Оптимізована камера огляду на 360 градусів забезпечує чітке відображення всіх необхідних вам даних, включаючи об’єкти у «сліпих» зонах для більш ефективного та безпечного водіння.

Біксенонові фари головного світла

Навіть у суцільній темряві біксенонові фари головного світла допомагають вам чітко зрозуміти, що відбувається попереду завдяки збільшеній яскравості та більш широкому куту освітлення.

Освітлення поворотів

Маневруйте з легкістю з фарами із функцією підсвічування поворотів, призначеними для того, щоб освітлювати темні ділянки дороги.

Асистент перемикання фар дальнього світла

Водії оцінять функцію «Асистент перемикання фар дальнього світла», яка автоматично переключає дальнє світло на ближнє при наближені зустрічного автомобіля.

7 місць для пасажирів

Плануйте відпустку для всієї родини вже зараз! Будь-яка подорож принесе задоволення - в салоні Grand Santa Fe з комфортом розмістяться сім пасажирів, а містке багажне відділення дозволить перевезти весь багаж мандрівників.

Акустика Premium Sound

Аудіосистема класу преміум має кристально чисте звучання для програвання радіо, компакт-дисків та MP3-файлів.

Безпека

Передові технології безпеки для комфорту під час подорожей
Не важливо, який шлях ви оберете, відчуйте оптимальний комфорт з поліпшеними системами безпеки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Адаптивний круїз-контроль (ASCC)

    Використовуючи датчик радара для виявлення відстані до автомобіля попереду, адаптивний круїз-контроль (ASCC) підтримує попередньо встановлену відстань, щоб автоматично зупинитися та поїхати знову згідно з умовами дорожнього руху.

  • Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Система ефективно стежить за дорожнім рухом з будь-якого кута і попереджає водія про транспортні засоби у «сліпих» зонах, допомагаючи уникнути потенційного зіткнення.

  • Система попередження про зміну смуги руху (LDWS)

    Система попередження про зміну смуги руху - це найсучасніший механізм безпеки з вмонтованою у лобове скло камерою, яка допомагає водію залишатись у смузі руху, сповіщаючи про небезпечний маневр за допомогою звукового та світлового сповіщення на панелі приладів.

  • Система автономного екстреного гальмування (AEB)

    Запобігаючи ризику несподіваних зіткнень, автономна система екстреного гальмування (AEB) виявляє критичні ситуації і автоматично застосовує гальма для максимального зниження швидкості.

  • Система контролю тиску в шинах (TPMS)

    Тепер немає потреби турбуватися про тиск в шинах. Система контролю тиску в шинах (TPMS) попередить вас, якщо тиск в шині впаде нижче допустимого значення.

Play Stop Next
  • ASCC
  • BSD
  • LDWS
  • AEB
  • TPMS
  • END

Провідні системи безпеки

Система захисту з 7 подушками безпеки

Система захисту Grand Santa Fe з сімома подушками безпеки забезпечує максимальний захист від травм. Подушки безпеки водія та пасажира зі зниженим зусиллям розкриття мінімізують пошкодження при лобовому зіткненні, а бічні подушки і шторки безпеки забезпечують захист пасажирів під час бічного удару.

Система електронного контролю стійкості (ESC) + система управління стабілізацією (VSM)

Система електронного контролю стійкості спільно з системою управління стабілізації зменшує ризик з'їзду автомобіля з траєкторії руху за допомогою розподілу тяги на задні колеса системою повного приводу і загальмування внутрішнього заднього колеса, забезпечуючи збереження максимального зчеплення з дорогою.

Антиблокувальна гальмівна система

Більше не турбуйтеся про блокування гальм або заноси. Антиблокувальна система гальмування (ABS) забезпечує кращий контроль та управління автомобілем, розблоковуючи гальма при потребі.

Система управління гальмуванням на спуску (DBC) і система допомоги при рушанні на схилі (HAC)

Долайте підйоми і спуски впевнено. Система управління гальмуванням на спуску (DBC) допоможе зберегти контроль над автомобілем при русі вниз по похилій поверхні. Система допомоги при рушанні на схилі (HAC) автоматично задіє гальма для запобігання відкочування автомобіля назад при русі на підйом.

Переваги

Система допомоги при парковці заднім ходом (SPAS)

Чітке зображення, яке передається на екран монітора з камери заднього виду, дозволяє отримати уявлення про ситуацію позаду автомобіля. Датчик в задньому бампері вчасно попередить водія про всі можливі перешкоди при русі заднім ходом.

Електропривід дверей багажника

Багажні двері автоматично відкриваються протягом 3 секунд, коли водій стоїть біля задньої частини автомобіля з чіп-ключем.

Преміальна акустична система

Насолоджуйтесь найвищою якістю звучання аудіосистеми нового Grand Santa Fe із будь-якого місця з 10 високопродуктивними динаміками та додатковим зовнішнім підсилювачем.

Панель приладів Supervision з ЖК-екраном бортового комп’ютера

Вся необхідна інформація про автомобіль доступна на панелі приладів з ЖК-екраном бортового комп’ютера з діагоналлю 4,2 дюйма.

Система відображення заднього виду

Датчик попередження в задньому бампері робить їзду заднім ходом безпечнішою, виявляючи будь-які маленькі об'єкти у траєкторії руху автомобіля.