This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/mountain/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-29. The original page over time could change.
Гора - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

Гора

Mountain
Гора
З 12 Липня 2018
Країна: Австралія, 2017
Хронометраж: 74 хв.
Жанр: документальний фільм
Режисер: Дженніфер Підом

«Гора» – результат співпраці австралійки Дженніфер Підом та Австралійського камерного оркестру, одного з найбільших камерних оркестрів світу. Симфонія величних гірських вершин та запаморочливі подвиги відважних романтиків, які прагнуть їх підкорити.
Гори – неприступне та підступне творіння природи. Споконвіку їх схили ваблять до себе людство. Цей поєдинок триває століттями, але що в ньому заслуговує більшого захоплення: самі гори або зухвалість сміливців, які прагнуть піднятися «вище неба»?

 


ТРЕЙЛЕР

Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

АФИША (JPG)→ завантажити

КАДРЫ В ПОЛИГРАФИЧЕСКОМ КАЧЕСТВЕ (ZIP)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (DCP)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (MOV)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

Великий злий лис та інші історії

Дата релізу: 05 Липня 2018

Сільське життя сповнене неймовірних подій і пригод.

Одного разу у Німеччині

Дата релізу: 19 Липня 2018

Франкфурт, 1946 рік. Заповзятливий Давид Берманн і шестеро його друзів втікли від жахів нацистського режиму і тепер мріють емігрувати до Америки.

Спекотні літні ночі

Дата релізу: 26 Липня 2018

Це спекотне літо сором'язливий підліток Деніель запам'ятає надовго, адже він примудрився одночасно зв'язатися з наркоторговцями та закохатися у найкращу дівчину півострова Кейп-Код

Шпигунська гра

Дата релізу: 02 Серпня 2018

Розпал Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету та відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю з Управлінням стратегічних служб.

Жінка на війні

Дата релізу: 16 Серпня 2018

50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології.

Не хвилюйся, він далеко не піде

Дата релізу: 30 Серпня 2018

Зворушлива і надихаюча історія карикатуриста Джона Каллагана, який після автомобільної аварії вчиться заново рухатися, любити і приймати життя у всіх його проявах.