Особливості Hyundai Tucson

Витончений струменистий дизайн

Чіткий та вишуканий. Скульптурна зовнішність визначає філософію дизайну Fluidic Sculpture 2.0.

Вражаюче виражений і спортивний

Фірмова шестикутна решітка радіатора, обрамлена високотехнологічними фарами головного світла та скульптурним бампером, виражає наявність сильних та сміливих рис.

Вишукано атлетичний

Його відмінні риси та смілива атлетична привабливість природно поєднуються з функціональністю, стабільністю та витонченістю.

Аеродинамічний дизайн

Новий Tucson з оптимізованою конструкцією корпусу і стійкістю на високих швидкостях є симбіозом останніх інженерних рішень та витонченого дизайну нового покоління, що забезпечує ні з чим не зрівнянне задоволення від водіння. Завдяки дизайну, виконаному в концепції «струмуючих ліній», поліпшеному коефіцієнту лобового опору і іншим характеристикам автомобіля Ви можете насолодитися новим рівнем комфорту і впевненості водіння в будь-який час.

Розумні рішення, що забезпечують функціональний комфорт

Вам потрібна допомога? Дозвольте новому Tucson виконати за Вас всю роботу. Електропривід дверей багажника автоматично відкриває доступ до багажного відділення, коли ви перебуваєте біля нього з «розумним» ключем. Крім того, складні задні сидіння надають Вам максимальний багажний простір, який ви можете відрегулювати на свій розсуд.

Підвищена безпека

Забезпечуючи найвищу в своєму класі жорсткість кузова з використанням нових функцій активної безпеки, прогресивної сталі підвищеної міцності та процесу гарячого тиснення, новий Tucson гарантує максимальну безпеку для пасажирів.

Двигун T-GDi з робочим об'ємом 1,6 л і 7-ступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням

Двигун T-GDi з робочим об'ємом 1,6 л. і високопродуктивна 7-ступінчаста коробка передач з двома зчепленнями від Hyundai дарують нові відчуття від динамічного водіння, покращеної керованісті та ефективності витрати палива.

Безпека та надійність - те, про що ми міркуємо у першу чергу
Hyundai продовжує підвищувати планку у галузі надання безпеки інтелектуального водіння, використовуючи найсучасніші технології та посилюючи вимоги до надійності. Це дозволяє нам гарантувати Вашу безпеку під час поїздки на новому Tucson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Автономне аварійне гальмування (AEB)

    Встановлені на передній частині автомобіля радіолокаційні датчики та камера постійно відстежують відстань до попередніх транспортних засобів та пішоходів, що перетинають дорогу. AEB автоматично ініціює екстрене гальмування, щоб звести до мінімуму можливість серйозної аварії або зменшити її наслідки. Зазвичай AEB реагує на наявність попереднього транспортного засобу через передню камеру, опціональною доступний радіолокатор, що надає можливість виявити наявність пішоходів на шляху автомобіля.

  • Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Попереджаючи вас про небезпеки з усіх боків, система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD) постійно стежить за дорогою завдяки датчикам, що визначають наближення транспортних засобів в «сліпих» зонах збоку або ззаду від вашого автомобіля.

  • Система попередження про зміну смуги руху (LDWS)

    Надійна система попередження про зміну смуги руху (LDWS) сигналізує, якщо автомобіль з'їжджає надто близько до краю смуги.

  • Фари із функцією підсвічування поворотів (SBL)

    Вказуючи вам шлях навіть в найтемніших місцях, фари із функцією підсвічування поворотів (SBL) підвищать вашу безпеку в нічний час, забезпечуючи кращу видимість при входженні в темний поворот.

Play Stop Next
 
  • AEB
  • BSD
  • LDWS
  • SBL
  • END

Система регулювання тягового зусилля (TCS)

Це система повного приводу (AWD) нового покоління, як ефективно перерозподіляє крутний момент між колесами, покращуючи зчеплення з дорогою і забезпечуючи найкращу керованість на поворотах, на яку Ви можете покластися.

Система стабілізації автомобіля в русі (VSM)

Система стабілізації автомобіля в русі (VSM) допомагає вам їздити з особливою впевненістю по мокрих і слизьких дорогах, забезпечуючи стабільність завдяки злагодженій роботі електронної системи курсової стійкості (ESC) і електропідсилювача керма (MDPS).

Система допомоги при спуску з гори (DBC) і система допомоги при рушанні в гору (НАС)

Новий Tucson надихне вас на пригоди, адже він створений для того, щоб впоратися з рухом по будь-якій місцевості, забезпечуючи контроль гальмування на крутих спусках і автоматичне гальмування в разі відкочування автомобіля назад при підйомах у гору.

Прогресивна сталь підвищеної міцності (AHSS)

Новий Tucson демонструє кращу в своєму класі жорсткість кузова завдяки збільшеній в ньому частці прогресивної сталі підвищеної міцності (AHSS) і обробки за допомогою гарячого штампування.

Переваги

Система допомоги при паркуванні (PAS)

Датчики на передньому і задньому бамперах, які оцінюють відстань між автомобілем і перешкодами на дорозі, сповіщаючи водія про небезпеку, коли необхідно, стають в нагоді при паркуванні в умовах обмеженого простору.

Інтелектуальна система відкриття дверей багажника

Двері багажника відкриваються автоматично, як тільки водій з «розумним» ключем з'являється в зоні виявлення від 3 секунд і більше. Для підвищеної безпеки перед відкриттям дверей багажника спрацьовують звуковий сигнал і аварійна сигналізація.

Система регулювання передніх сидінь

Почувайтеся комфортно завдяки налаштуванням пасажирського крісла в 8 напрямках і водійського крісла в 10 напрямках, а також завдяки додатковому двосторонньому регулюванню поперекової підтримки водійського крісла.

Системи підігріву та вентиляції сидінь

У спеку отримайте насолоду від прохолодного сухого повітря завдяки системі вентиляції, або оточіть себе теплом завдяки 3-рівневій системі підігріву передніх сидінь. У будь-якому випадку, новий Tucson забезпечує максимальний комфорт у будь-яку пору року.