This version of the page http://upc.ua/banners/redirect/93.htm (195.85.198.53) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-24. The original page over time could change.
Український процесінговий центр :: Система емісії та роздрібного обслуговування IS-Card
Ru Ua En | Мапа сайту

Клієнтам

Процесування платіжних карток
Управління банкоматами
Торговельний еквайринг
Інтернет-еквайринг
Система емісії та роздрібного обслуговування IS-Card
М-банкінг «Mobi&Card»
Системи виявлення та запобігання шахрайству
Управління інформацією «UPCOnLine»

Система емісії та роздрібного обслуговування IS-Card



Система емісії та роздрібного обслуговування IS-Card допоможе банкам запропонувати своїм клієнтам широкий вибір сучасних платіжних карток з можливостями управління рахунками та різноманітними схемами нарахування відсотків, комісій та плат.



IS-Card дозволить автоматизувати процес випуску карткових продуктів банку, облік коштів на рахунках клієнтів, роботу з торговельними підприємствами. Система містить всі необхідні інструменти для побудови тривалих відносин з клієнтами та розробки програм лояльності.

Сьогодні систему IS-Card використовують десятки великих і середніх банків України, а також державне підприємство.

Ми маємо великий досвід впровадження систем управління випуском карток в банках, що обслуговуються як в UPC, так і в інших процесінгових центрах та міграції на неї з інших бек-офісних платформ.

Зателефонуйте до нас за телефоном +38(044)461 86 98, і наші спеціалісти розкажуть Вам про всі можливості, які отримає Ваш банк від впровадження IS-Card. Нижче – деякі з них.

Ощадні програми з гнучкою відсотковою ставкою, що залежить від терміну знаходження грошей на рахунку або від суми, стимулюють клієнтів держати більше грошей в банку. Грошові перекази між ощадним та картковим рахунком допоможуть клієнтам Вашого банку швидко поповнювати депозит у будь-який момент або автоматично за розкладом.

Привілейований період кредитування стимулює клієнтів частіше користуватися карткою і своєчасно сплачувати за кредит.  IS-Card містить більше десяти схем нарахування відсотків, які дозволяють запропонувати широкий вибір різних видів кредитних карток для задоволення потреб різних категорій клієнтів.
 
Додаткові кредитні лінії з графіком погашення заборгованості рівними платежами (Installments), що прив‘язані до існуючої кредитної картки – це зручна послуга для держателів карток, які можуть оформити оплату товарів у розстрочку в торговельній точці. Розширення портфелю кредитування і способів його оформлення підвищує дохід банку, а можливість для держателів карток оформляти в кредит на товари прямо в магазині є додатковим стимулом для клієнтів скористатися пропозицією банку.

Підтримка додаткових системних валют – можливість ведення рахунків клієнтів (основного і додаткового) у будь-якій валюті.

Передперсоналізовані (віртуальні, миттєві або подарункові) картки – це можливість випускати картки за декілька хвилин і залучати нових клієнтів до фінансових послуг Вашого банку.

Автоматичні платежі – зручні для клієнтів щомісячні відрахування для оплати кредитів, поповнення карткового або ощадного рахунку, здійснення комунальних платежів, оплати рахунків за постійні послуги та багато іншого. Автоматичні платежі дозволяють отримати додатковий комісійний дохід, встановлюючи плату за підключення послуги або комісії за проведення платежів.

Програми лояльності дозволяють надати певні привілеї клієнтам банку, які активно користуються карткою, нараховуючи на додаткові рахунки спеціальні бонуси, які держателі карток зможуть обміняти на знижки від партнерів, або гроші. Програми можуть здійснюватися сумісно з різними торговельно-сервісними підприємствами та бути розраховані на обрані цільові групи клієнтів (преміум-сегмент, масовий сегмент, та інше).

Зручні засоби коммунікації з клієнтами, а саме відправлення їм SMS, листів електронною поштою, повідомлень через банкомати або кіоски самообслуговування – це додатковий канал реклами фінансових послуг банку. За допомогою IS-Card банк може відправляти клієнтам інформацію про залишок на рахунку, про заборгованість, про встановлення нового кредитного ліміту, про виготовлення картки, про нарахування штрафу, або привітання зі святами та багато іншого.

Пакетна тарифікація ведення карткового рахунку – можливість стимулювати клієнтів частіше оплачувати карткою покупки та здійснювати платежі. Щомісячна плата для активних клієнтів може бути відсутньою, або залежати від кількості операцій за карткою, обороту і розміру залишку на рахунку в кінці місяця. При використанні компонента ціна за обслуговування платіжної картки зменшується, що підвищує лояльність клієнта, тоді як банк збільшує обороти, кількість транзакцій, баланс рахунків.

Ми завжди раді
Вам допомогти

Попросити зв'язатися
з Вами
Написати лист
до UPC
Новини Усі новини
15/05
UPC підтвердив відповідність стандартам PCI DSS
08/05
Як змінювались показники безконтактних платежів протягом року
04/05
Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента цінних паперів ПрАТ "Український процесінговий центр"
25/04
Регулярна річна інформація (річний звіт) емітента цінних паперів ПрАТ "Український процесінговий центр" за 2017 рік