This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-24. The original page over time could change.
Новини КСВ
Укр Eng
Укр Eng
Новини КСВ
«НІБУЛОН» провів черговий турнір з міні-футболу серед підрозділів компанії
30 травня 2018
Упродовж травня підрозділи компанії «НІБУЛОН» у Миколаєві, незважаючи на активну підготовку до організації Міжнародних виставок на суднобудівно-судноремонтному заводі, поборолися за першість у серії матчів із футболу.
Прочитали: [784]
СУДНОБУДІВНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ: У РАМКАХ ВИСТАВОК «СУДНОБУДУВАННЯ-2018» ТА «ВОДНИЙ ТРАНСПОРТ» «НІБУЛОН» ОРГАНІЗУВАВ ЕКСКУРСІЇ ДЛЯ МАЙЖЕ 1000 СТУДЕНТІВ
25 травня 2018
Від самого ранку завод «НІБУЛОН» переповнений активною та зацікавленою суднобудівним майбутнім держави молоддю.
Прочитали: [848]
Пролунав дзвінок останній: «НІБУЛОН» привітав підшефні школи Миколаєва зі святом
25 травня 2018
Ось і пролунав останній дзвоник у багатьох школах України, що сповіщає випускникам про початок нового, дорослого та самостійного життя, нові вершини і досягнення, а школярам – про початок чудового відпочиноку на літніх канікулах, сповненого яскравих вражень.
Прочитали: [513]
«НІБУЛОН» дбає про збереження навколишнього середовища
7 травня 2018
Однією з форм реалізації екологічного стандарту компанії є компенсаційні заходи, зокрема, насадження дерев і зариблення річок у місцях будівництва перевантажувальних терміналів та комплексів з приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур.
Прочитали: [454]
«НІБУЛОН» серед найкращих благодійників Миколаївщини
19 березня 2018
Кращим благодійником 2017 року в номінації «Благодійність в соціальній сфері» було визнано ТОВ СП «НІБУЛОН» та нагороджено дипломом і унікальною бурштиновою статуеткою «Янгол добра».
Прочитали: [73]
«НІБУЛОН» допомагає в боротьбі з негодою (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
27 лютого 2018
«НІБУЛОН» щороку на безоплатній основі виїжджає допомагати комунальним службам розчищати дороги та тротуари.
Прочитали: [897]
На підприємствах компанії «НІБУЛОН» розпочала роботу сучасна лінія переробки відходів на енергоносії
31 січня 2018
Енергозберігаючі технології й, зокрема, переробка відходів у паливо останнім часом стали дуже популярними в Україні та усьому світі.
Прочитали: [957]
Перший сніг у Миколаєві «НІБУЛОН» зустрів у всеозброєнні: техніка компанії вже прибирає миколаївські вулиці від снігових заметів
16 січня 2018
Щороку техніка компанії «НІБУЛОН» на безоплатній основі виїжджає на міські вулиці допомагати комунальним службам розчищати дороги та тротуари для зручності транспорту й городян.
Прочитали: [597]
Надихаючи Україну
11 січня 2018
«НІБУЛОН» побудував суперефективний, надзвичайно гарний соціально відповідальний бізнес. Він створює робочі місця і забезпечує роботою тисячі фермерів, які з ним співпрацюють. Компанія побудувала бізнес, який може залучати правильні серйозні іноземні інвестиції, які так потрібні нашій країні, – голова представництва МФК в Україні Олена Волошина.
Прочитали: [724]
«НІБУЛОН» будує житло для своїх фахівців
4 січня 2018
У 2017 році ми розпочали реалізацію нового соціального проекту, в рамках якого будуємо житло для працівників компанії.
Прочитали: [3875]
Життя кожної людини безцінне!
28 грудня 2017
Закликаємо керівників та працівників усіх організацій, з якими працює наша компанії, неухильно дотримуватися всіх вимог та правил безпеки при виконанні будь-яких видів робіт та експлуатації обладнання
Прочитали: [106]
«НІБУЛОН» – у гармонії з природою: компанія провела зариблення Дніпра
27 листопада 2017
23 листопада «НІБУЛОН» провів черговий етап зариблення річки Дніпро в районі будівництва перевантажувального термінала компанії філії «Голопристанська», що на Херсонщині.
Прочитали: [1142]
Вгору