This version of the page http://ukc.gov.ua/login_ext/ (195.5.34.194) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-21. The original page over time could change.
Логін :: Урядовий контакт центр

Символом * відмічені поля обов'язкові для заповнення.



Звертаємо Вашу увагу!

 

Урядова «гаряча лінія», що функціонує відповідно до Закону України «Про звернення громадян», призначена для прийому звернень. До функціональних обов’язків урядової «гарячої лінії» не відноситься приймання запитів на інформацію до органів виконавчої влади.

Прохання запити на інформацію направляти безпосередньо органам, що є розпорядниками інформації, для оперативного отримання відповідей. Відповідні електронні адреси та телефони вказані на офіційних веб-сайтах розпорядників інформації.

 

У зв’язку з введенням в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року № 133 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» реєстрація особистого кабінету з поштових скриньок заборонених згаданим рішенням ресурсів/сервісів не здійснюється.