This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-20. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 21 травня 2018«Щоб розблокувати численні випадки замороження реформи друкованих ЗМІ, треба терміново внести зміни до закону» – Олексій Погорєлов

    Ми (УАМБ) сьогодні подали на ГромРаду аналіз стану роздержавлення місцевих газет та пропозиції щодо оперативного посилення Закону про роздержавлення - щоб прибрати основні перешкоди та дати можливість максимальному числу бажаючих встигнути роздержавитися. Група медіа юристів - експертів з різних ГО - вже підготувала проект змін до Закону, і наразі відбувається фінальне узгодження тексту законопроекту. Маємо надію, що невдовзі він буде зареєстрований у ВРУ. Просимо медіа про потужну інформаційну підтримку та роз'яснювальну роботу. Вкрай важливо привернути увагу депутатів до питання,що ці зміни потрібні терміново!

     


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Оголошено список переможців у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії».

     


    Докладнiше
  • 16 травня 2018Оголошено переможців IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії». Цього року у п’яти основних та двох спеціальних номінаціях за звання найбільш професійних, впливових та актуальних журналістських матеріалів змагались 585 робіт. Участь у проекті брали журналісти з усіх куточків України. Також в основних номінаціях, окрім головного переможця, було названо і найкращий матеріал на локальну тематику.

     


    Докладнiше
  • 14 травня 2018Оголошено список фіналістів у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    Організатори IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018» оголошують шорт-лист фіналістів у спеціальній номінації - «Зарядись проти корупції».

     


    Докладнiше
  • 11 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів у Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» конкурсу «Честь Професії 2018»

    У Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:

    Докладнiше
  • 11 травня 2018Ефективна реклама: як знайти клієнтів в інтернеті

    Як рекламуватися в інтернеті, як знайти клієнтів, зацікавити своїм товаром та послугами багато людей? Як правильно планувати рекламну кампанію та ефективно потратити гроші у мережі, - відповідь на ці питання дає Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу Олексій Погорелов.


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів конкурсу «Честь Професії 2018» у номінації «Найкраще подання складної теми»

    У номінації «Найкраще подання складної теми» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів конкурсу «Честь Професії 2018» у номінації «Найкраще подання резонансного матеріалу»

    У номінації «Найкраще подання резонансного матеріалу» фіналістами стали:

     


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів конкурсу «Честь Професії 2018» у номінації «Найкращий матеріал з громадянською позицією»

    У номінації «Найкращий матеріал з громадянською позицією» фіналістами стали:


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів конкурсу «Честь Професії 2018» у номінації «Найкращий репортаж»

    У номінації «Найкращий репортаж» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Оголошено список фіналістів у номінації «Надія журналістики» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    Організатори IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018» оголошують шорт-лист цьогорічних фіналістів у найбільш молодій номінації - «Надія журналістики».


    Докладнiше
  • 4 квітня 2018УАМБ нагадує: роздержавлення прямує до завершення

    УАМБ нагадує, що до завершення реформування комунальних та державних засобів масової інформації в Україні залишається зовсім мало часу - усього 9 місяців. При цьому, за нашими оцінками, процес реформування займає не менше 6 місяців. Отже ті видання, які не розпочнуть перетворення найближчим часом, вже з 01 січня 2019 року втратять свої Свідоцтва про реєстрацію друкованого ЗМІ, а разом із тим - не зможуть розповсюджуватися за передплатою.

    Нижче ми подаємо інформацію Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики.


    Докладнiше