This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-20. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 15 червня 2018Конкурс грантів для регіональних партнерств активістів і журналістів

    Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» (IWPR) запрошує регіональні команди активістів та журналістів з усіх регіонів України подати заявки на перший раунд конкурсу грантів. Дедлайн - 7 липня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 14 червня 2018Гранти для створення журналістських матеріалів про жінок

    В епоху посиленої глобалізації необхідність різноманітного висвітлення гендерних тем є критичною для вільної та репрезентативної преси. Тому в межах програми Медіагранти для історій жінок The International Women’s Media Foundation надає гранти жінкам-журналісткам для висвітлення тем і проблем, які впливають на повсякденне життя дівчат та жінок по всьому світі. Дедлайн - 29 червня 2018 року (далі - англ.)


    Докладнiше
  • 14 червня 2018Стипендія Альфреда Френдлі для журналістів

    Журналісти друкованих, радіо – та онлайн-медіа віком від 25 до 35 років з країн, що розвиваються, можуть подати заявку на щорічну програму,  що надає можливість працювати в американських редакціях. Дедлайн – 31 серпня 2018 року (далі – англ.).


    Докладнiше
  • 14 червня 2018Конкурс для журналістів Journalism 360 від Online News Association

    Розпочинається відкритий конкурс ідей, під час якого буде обрано ідеї, на реалізацію яких надаватиметься десять грантів у розмірі до 20 000 доларів.  Дедлайн – 28 червня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 8 червня 2018Конкурс грантів від IWMF

    Міжнародна жіноча медіа-фундація (IWMF) оголошує конкурс грантів для журналісток, які висвітлюють гендерну тематику. 

     


    Докладнiше
  • 8 червня 2018Конкурс грантів для регіональних партнерств активістів і журналістів

    Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» (IWPR) запрошує регіональні команди активістів та журналістів з усіх регіонів України подати заявки на перший раунд конкурсу грантів. Дедлайн - 7 липня 2018 року. 


    Докладнiше
  • 8 червня 2018Конкурс для журналістів «Цілі сталого розвитку: Не залишити нікого осторонь»

    Вже втретє Установи Організації Об’єднаних Націй в Україні, а саме ФАО, МОМ, ПРООН, Фонд Народонаселення ООН, ЮНІСЕФ і ООН-Жінки спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ в Україні, а також студентів факультетів журналістики, блогерів та фрілансерів взяти участь у конкурсі матеріалів у ЗМІ на тему досягнення Цілей сталого розвитку в Україні.


    Докладнiше
  • 31 травня 2018Стипендія на навчання у літній школі для журналістів (Латвія)

    Журналісти з країн Східного Партнерства можуть подавати заявки на отримання стипендії на навчання у літній школі, що відбудеться 16-18 серпня в Латвії. Дедлайн - 28 червня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 25 травня 2018Конкурс публікацій, що ґрунтуються на матеріалах, підготовлених за участі провідних фахівців Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою»

    Конкурс проводиться з метою активізації журналістської діяльності представників органів місцевого самоврядування і громадянського суспільства, засобів масової інформації і вищих навчальних закладів, центрів розвитку місцевого самоврядування та інших інституцій для висвітлення процесів впровадження нової державної регіональної політики в Україні, підвищення поінформованості та обізнаності населення стосовно реалізації реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади; демонстрації наявних можливостей та кращих практик розвитку громад; формування партнерських відносин Агенцій регіонального розвитку з журналістами, які готові висвітлювати процеси регіонального розвитку; а також для залучення інтелектуальних ресурсів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми "U-LEAD з Європою" для підвищення компетенції фахівців на регіональному рівні.


    Докладнiше
  • 24 травня 2018Стипендії на участь у тренінгу з безпеки для журналістів

    Незалежні журналісти й автори документальних фільмів з усього світу, чия діяльність присвячена тематиці порушення прав людини, можуть подати заявку на отримання стипендії. Дедлайн – 15 липня 2018 року (далі - англ.).


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Конкурс для журналістів від Thomson Foundation

    Журналісти-початківці можуть подавати заявки на повністю оплачувану участь в навчальному курсі в Лондоні. Дедлайн – 1 червня 2018 року (далі - англ.).  

     


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Отримайте фінансування для ваших матеріалів про Вірменію

    OPEN Media Hub почав прийом заявок на новий конкурс, спрямований на підтримку телевізійних і онлайн-журналістів країн регіону Європейського сусідства у виробництві контенту (аудіовізуальні історії, новини і ін.) на тему відносин між Європейським союзом і їх країнами. Ми надамо фінансові кошти і практичні рекомендації для забезпечення і поширення історій на належному якісному рівні, а також для збільшення обсягу професійної, аналітичного, поглибленого контенту.


    Докладнiше