Menu

Головна


Ласкаво просимо на виставку REX!

25 - 27 вересня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться XXІI міжнародна виставка реклами REX 2018 - наймасштабніша подія України в галузі реклами, маркетингу та візуальної індустрії.

REX щорічно збирає рекламістів з усіх куточків країни і знайомить з новинками рекламно-сувенірної продукції, поліграфії, візуальних комунікацій, рекламних послуг, digital-маркетингу.

Останні кілька років REX демонструє позитивну динаміку за всіма показниками — виставкова площа, тематичні напрямки, кількість учасників та відвідувачів.

За даними Всеукраїнської рекламної коаліції, рекламний ринок продовжує відновлюватися, щорічно додаючи до 30%. І виставка підтверджує цю тенденцію. Цього року оргкомітет продовжить розвивати нові напрямки, впроваджувати сучасні формати, інвестувати у рекламну кампанію і залучати все більше учасників і відвідувачів, підтверджуючи високий статус виставки.

Ми запрошуємо до участі всіх, кому є що показати і чим вразити, здивувати і зацікавити рекламне співтовариство. Формати участі на будь-який смак і бюджет дають можливість кожній компанії знайти спосіб презентувати власну продукцію / послуги і знайти нових клієнтів. REX чекає на вас!

Виставка REX традиційно пройде одночасно з міжнародною виставкою сучасного друку T-REX 2018.


Новини

Багато друкуєте? Реєструйтеся на отримання оптового прайсу та замовляйте друк за найкращими цінами
Всі новини