Нормальний хостинг: як оцінити і вибрати

Кожному хочеться розмістити сайт на надійному, відмінно працюючому хостинг-майданчику. Але одним це вдається відразу ж, інші роблять помилки, причому часто - одні й ті ж, по кілька разів.

І питання тут не в везінні, а в тому, що краще відразу ж звернутися до фахівців, і слідувати порадам професіоналів.

Який хостинг вважається нормальним?

Як би ви не хотіли заощадити на хостингу, безкоштовний тільки з трудом можна визначити як «нормальний» хостинг. За якість безкоштовного хостингу не буде відповідати компанія, а ви не зможете його контролювати. Професійна послуга коштує грошей, і це аксіома.

Висока швидкість з'єднання - важливий показник хостингу, який визначає роботу веб-ресурсу. Також важливим є кількість місця на жорстких дисках - його повинно бути достатньо для вашого сайту. Оперативна служба техпідтримки є гарантією того, що ви не опинитеся в поодинці зі своїми проблемами, а швидко їх вирішите.

Показником нормального хостингу є те, що не повинно бути обмежень по трафіку. Лімітований трафік означає, що вам доведеться платити додатково мало не за кожного користувача.

Якщо ви погано розбираєтеся в технічній стороні роботи, бажано, щоб провайдер надав вам доступ до панелі управління сайтом. Таким чином можна здійснювати контроль за роботою вашого сайту.

Окремо слід сказати про безпеку. Відмінно буде, якщо її вам нададуть безкоштовно.

Для різних цілей компанії вибирають певні види послуг. Серед різних варіантів: віртуальний хостинг на платформі Windows і UNIX, VPS-хостинг, хостинг на кластері, колокація та ін. Також надається послуга оренди сервера (потрібної вам конфігурації). При виборі провайдера варто поцікавитися обладнання, яке він використовує.

Важливою частиною хорошого хостингу є надання панелі управління. Завдяки їй можна керувати доменами, встановлювати osCommerce, WordPress або Joomla, працювати з поштою, налаштовувати сторінки помилок, і т.д. Це також входить у показники «нормального хостингу».

Компанія UaHosting надає всі ці послуги. Якість роботи серверів і відмінний супровід сайту стали для наших клієнтів абсолютним «стандартом» для веб-проектів.