This version of the page http://www.jungheinrich.ua/pro-kompaniju/pro-nas/ (62.112.37.111) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-11. The original page over time could change.
Про нас | Jungheinrich

Наша логістика

запорука Вашого успіху!

Про нас

Концерн Jungheinrich AG один з провідних у світі виробників засобів підлогового транспорту та обладнання для внутрішньоскладської логістики. Виробничий потенціал концерну складають заводи в Німеччині: у. м. Нордерштедт (Norderstedt), Люнебург (Lüneburg), Моосбург (Moosburg), Дегернпойнт (Degernpoint), та завод з відновлення б/в техніки в Дрездені (Drezden), обладнані самим сучасним обладнанням та промисловими технологіями, що дозволяють виробляти техніку високої якості.

Jungheinrich сьогодні  це широка географія ринків збуту. Це  дочірні підприємтсва у 30 країнах Європи та США, Сінгапурі, Бразилії з власними сервісними службами. Це більше ніж 9000 висококваліфікованих співробітників у всьому світі.

Товариство з обмеженою відповідальністю Юнгхайнріх Ліфт Трак – дочірнє підприємство концерну Jungheinrich AG в Україні. Свою історію становлення компанія розпочала ще у 2003 році коли концерном Jungheinrich на території  України було засновано офіційне представництво, а у липні  2006 компанію  Юнгхайнріх Ліфт Трак з власною сервісною службою та мережею регіональних представників по всій Україні. Таким чином високоякісний сервіс, що пропонує концерн Jungheinrich своїм міжнародним клієнтам у всьому світі, став доступний також і в Україні.

Сьогодні в компанії працюють більше 50 чоловік, всі професіонали високого класу які із задоволенням нададуть вам всю необхідну інформацію та кваліфіковану консультацію з питань організації внутрішньоскладської  логістики, підбору необхідної вам підйомно-навантажувальної техніки та допомогу у сервісному обслуговуванні. 

Обираючи техніку Jungheinrich, Ви зможете відчути всі переваги роботи з технікою та сервісом Європейської якості.

Історія

Детальніше

Факти та цифри

Детальніше

Якість та зобов'язання

Детальніше

Стабільність

Детальніше

Зв’язок із компанією

У вас виникли запитання до команіїї Jungheinrich?
Будь-ласка, зв'яжіться з нами:

Подати заявку на отримання новин?

Якщо ви бажаєте підписатися на отримання наших новин, натисніть тут.