Особливості Hyundai Grandeur

Перевершуючи буденність

Абсолютно новий Grandeur відтворює унікальну дизайнерську ДНК з більш сміливими удосконаленнями та поліпшеною сприйнятливістю.

Відмінна збалансованість

Нова решітка радіатору Cascading Grille органічно поєднується з рельєфним капотом, надаючи передній частині Grandeur гармонійного та впевненого вигляду.

Самобутній характер

Видозмінена форма задніх комбінованих ліхтарів надає автомобілю самобутнього характеру та виділяє його на дорозі.

 

Система автономного екстреного гальмування (AEB)

Завжди тримаючи ситуацію на дорозі під контролем, система AEB задіє гальма та сповіщає водія, якщо є ризик зіткнення з автомобілем, що рухається попереду.

Система кругового огляду (AVM)

Застосовуючи камери, встановлені з усіх боків автомобіля, система кругового огляду надає водію інформацію про те, що відбувається навколо, роблячи маневрування безпечними.

Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

Коли ви забажаєте змінити смугу руху, система BSD сповістить про наявність об’єктів у «сліпих» зонах за допомогою світлового та звукового сигналів.

Адаптивний круїз-контроль (ASSC)

Адаптивний круїз-контроль підтримує встановлену швидкість та безпечну відстань від їдучого попереду автомобіля. ASSC працює у тандемі з системою автономного екстреного гальмування (AEB).

 

Інтелектуальне дистанційне керування

Охолодіть салон Grandeur перед поїздкою за допомогою функції інтелектуального дистанційного керування, яка безпечно заводить двигун та вмикає кліматичну систему допоки автомобіль зачинено.

Інтегрована пам'ять положень сидінь (IMS)

Налаштування сидіння водія можуть бути легко запрограмовані за допомогою функції пам'яті положень сидінь. Система зберігає налаштування для двох водіїв.

Електронне паркувальне гальмо

Електронне паркувальне гальмо може бути легко активоване легким натисканням на кнопку, зручно розташовану на центральній консолі. Відключення електронного гальма відбувається автоматично, при натисканні на педаль акселератору.

Двозонний клімат-контроль

Ергономічно розміщені органи управління кліматичною системою дозволяють водію та передньому пасажиру налаштувати окрему температуру обдуву для кожного.

Асистент паркування (PAS)

Система допомоги при паркуванні, що складається з ультрачутливих передніх та задніх сенсорів та камери заднього виду, вчасно попередить водія про об’єкти, які знаходяться на траєкторії руху автомобіля під час паркування.

Електронний компас

Куди б ви не подорожували у новому Grandeur, вбудований компас допоможе швидко зорієнтуватися та скерувати автомобіль у вірному напрямку.

 
Безпека
Наша мета – зробити пересування у новому Grandeur максимально безпечним для водія та пасажирів. Використання інноваційних систем активної безпеки дозволяють досягнути цієї мети у повному обсязі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Автономне екстрене гальмування (AEB)

    Використання камери та надчутливого радару, які вмонтовано у передній бампер, дозволяє системі АЕВ заздалегідь визначити відстань до транспортного засобу, що пересувається або гальмує попереду, чи пішохода, та застосувати екстрене гальмування, щоб уникнути зіткнення.

  • Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Під час зміни смуги руху або іншого маневру, система BSD визначає транспортні засоби, що рухаються поза зоною видимості водія та оперативно сповіщає про них за допомогою світлового та звукового сигналів.

  • Інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (ASCC)

    Адаптивний круїз-контроль здатен самостійно визначати швидкість руху та відстань до їдучого попереду транспортного засобу та автоматично регулює дистанцію. Під час руху з частими зупинками ASCC працює у парі з системою автономного екстреного гальмування.

  • Система попередження про виїзд зі смуги руху (LDWS)

    За допомогою розташованої під лобовим склом камери, що стежить за дорожньою розміткою, система LDWS автоматично коректує кут повороту керма, щоб запобігти ненавмисного виїзду зі смуги руху.

Play Stop Next
 
  • AEB
  • BSD
  • ASCC
  • LDWS
  • END
 

Надміцна високоякісна сталь (AHSS)

Кузов Grandeur – найжорсткіший у своєму класі, тому що його ключові деталі виготовлено з надміцної високоякісної сталі власного виробництва Hyundai. Високий рівень жорсткості кузова забезпечує кращу безпеку та ультра точну керованість.

9 подушок безпеки

Задля підвищення рівня захисту водія та пасажирів, автомобіль обладнано 9 подушками безпеки, включаючи подушку безпеки для колін водія.

Система стеження за втомою водія (DAA)

Для забезпечення максимального захисту, система DAA стежить за увагою водія та за допомогою звукового сигналу пропонує зробити паузу у їзді та відпочити.

Інтелектуальна система вмикання дальнього світла (SHBA)

Автоматично вмикаючи або вимикаючи дальнє світло фар, система SHBA забезпечує оптимальну видимість у темряві.