This version of the page http://www.de-novo.biz/uk/oblachnye-servisy/ (185.9.40.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-06-10. The original page over time could change.
IaaS для бізнесу - Хмарні сервіси - Інфраструктура в хмарі - De Novo
(044) 200-93-39
  • (044) 200-93-39
ua
  • Ru
  • Головна
  • Дата центр | Колокейшн
  • Хмарні сервіси IaaS
  • Системи резервного копіювання та хмарне сховище
Вхід/Реєстрація
  • Головна
  • Дата центр | Колокейшн
  • Хмарні сервіси IaaS
  • Системи резервного копіювання та хмарне сховище
IAAS

Оцініть всі переваги хмарних сервісів De Novo з безкоштовним тестовим періодом!

Замовити тест-драйв

Хмарні сервіси IaaS

Сервіси провайдера хмарних послуг De Novo відрізняються високою продуктивністю, відмовостійкістю, безпечністю, гнучкістю та зручністю адміністрування. Усі ці параметри можна порівняти з тими, що ви отримуєте у власній ІТ-інфраструктурі.

При замовленні послуги вам надається хмарний дата-центр, і ви можете керувати ним як власною інфраструктурою, але з усіма перевагами хмарної моделі. При цьому хмарні сервіси (cloud services) містять широкий набір платформ для бізнесу будь-якого масштабу (великі корпорації, середній та малий бізнес, державні підприємства).

Заощаджуйте ваш час та кошти, спіть спокійно! Замовляйте хмарні сервіси IaaS, які будуть повністю відповідати потребам вашого бізнесу.

Замовити розрахунок

IAAS від De Novo

Приватна хмара як сервіс
Фізично ізольована віртуальна інфраструктура vSphere, що надається в ексклюзивне використання замовника по моделі як сервіс.
Хмара для корпоративних інфраструктур H-Cloud
Хмара за моделлю Trusted Cloud для задач корпоративного класу. Доступ до ресурсу має обмежена кількість надійно ідентифікованих користувачів.
Хмара для державних структур G-Cloud
Хмара G-Cloud має сертифікат КСЗІ (комплексна система захисту інформації)СЗИ з можливістю підключення до захищенного вузла інтернет-доступу (ЗВІД).
Хмара для СМБ з порталом самообслуговування SuperNovo
Чудове рішення для підприємств малого та середнього бізнесу. Швидка реєстрація та керування на порталі самообслуговування.

Чому хмарні сервіси IaaS кращі за власне «залізо»

Відсутність капітальних витрат
При придбанні власного обладнання вся сума витрат «заморожується» на роки, вона не може бути у подальшому використана бізнесом.

При використанні IaaS капітальні витрати відсутні, а вільні кошти можуть використовуватися фінансовим відділом для отримання додаткового прибутку.
Гнучкість та масштабованість
Закуповуючи ІТ-обладнання, важко спрогнозувати ріст потреб у довгостроковій перспективі. Також це актуально при роботі у рамках окремого проекту.

При використанні IaaS, можна здійснювати зміну об’єму ресурсів хоч щодня — як у більшу, так і у меншу сторону.
Проектні ризики
Побудова серверної, що забезпечить безперебійну та надійну роботу ІТ-інфраструктури — це важкий і трудомісткий процес, який супроводжується ризиками на кожному етапі, а також значними капітальними та операційними витратами.

У випадку з Infrastructure as a Service, усі ці витрати і ризики хмарний провайдер бере на себе.
Стабільність та надійність системи
Побудова серверної, що забезпечить безперебійну та надійну роботу ІТ-інфраструктури — це важкий і трудомісткий процес, який супроводжується ризиками на кожному етапі, а також значними капітальними та операційними витратами.

При використанні послуг хмарного провайдера (cloud provider), стабільність і надійність роботи інфраструктури забезпечується в рамках угоди про рівень обслуговування.
Фокус на основному бізнесі
Компанії достатньо складно самостійно організувати і підтримувати власну ІТ-інфраструктуру, просто тому, що це не її основна спеціалізація.

Використання IaaS звільняє значну частину часу ІТ-команди і дає їй змогу концентруватися на ключових бізнес-задачах компанії.
Швидкість впроваждення змін
Реалії сучасного бізнесу потребують значного підвищення швидкості впроваждення змін для підтримки конкурентоспроможності підприємства.

Як тільки ви вирішите запустити новий продукт чи ініціативу, необхідна обчислювальна інфраструктура буде підготовлена за хвилини або години, а не за дні чи тижні, як у випадку із внутрішньою інфраструктурою.
IAAS або своє «залізо»? Детальний приклад розрахунку точки беззбитковості
Завантажити

Наші клієнти

Prozorro
HELSI.ME
Львівська міська рада
ДТЕК
Health24
Гарна мама
Оксі Таксі
Державне агентство з питань електронного урядування України
ДП «Укрспирт»
Universal Bank
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Одеська обласна державна адміністрація
МТСБУ
ТРІУМФ МЕДІА ГРУП
Київстар
UPC
АПК-ІНВЕСТ
Укргазбанк
УКРСИББАНК
Мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта»
Компанія «Метінвест Холдинг»
Креді Агріколь Банк
Страхова компанія АХА
Страхова компанія «УНІКА»
ABBYY Україна
“Нова Лінія”
НБУ
ПУМБ
Fabrikant.ua
TBC Bank Грузії
Амадеус Україна
ПРАВЕКС-БАНК
Піреус Банк
Райффайзен Банк Аваль
Попередній
Наступний

Інші корисні продукти De Novo

Дата центр | Колокейшн
Послуга colocation передбачає розміщення обладнання в індивідуальному екранованому модулі або розміщення стійок у загальному машинному залі.
Резервне копіювання хмарної інфраструктури
Інструменти резервного копіювання дають змогу організувати захист даних у хмарному дата-центрі від логічного руйнування.
Системи зберігання даних у хмарі
Блочне, файлове або об'єктне сховище будь-якого об'єму для підключення до віртуального дата-центру чи наземної інфраструктури.
Задати питання консультанту
Консультація